Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.270
- 95.687
- 5.263
Diğer adaylardan devam edelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kampa yetişecek o zaman transferler
Aday sonucta abartmalari normalbiraz abarti geldi transfer soylemleri
Paulo FonsecaHoca adaylarını alalım.
4 aslan parcasi birlikte helal olsun.
Hamamcı eşref üstadın abartı bir söylemi oldu mu takip edemedim bugün. En son konusmasında genel anlamda gercekci yaklaşıyordu mevzuyaAday sonucta abartmalari normal
Yok en uçmayani oHamamcı eşref üstadın abartı bir söylemi oldu mu takip edemedim bugün. En son konusmasında genel anlamda gercekci yaklaşıyordu mevzuya
Uçulacak zaman değil çünkü. 1 euro 10,5 tl. Nereye getiriyorsun sen 10 günde hocanın istediklerini.Yok en uçmayani o
Ama 1 sene direk başarı beklemeyeceksin sistemi düzeni oturtacak yabancı hoca gelirse günlük başarı odaklı bakmamak lazımbir süredir yazıyorum burada
fonseca ilaç olabilir
şampiyonluk tecrübesi var hem 3lü hem 4lü oynayabiliyor
Ama 1 sene direk başarı beklemeyeceksin sistemi düzeni oturtacak yabancı hoca gelirse günlük başarı odaklı bakmamak lazım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabanci karari icin 2 hafta bile vermiyorum.merkur retrodayken karar alinmaz,imza atilmaz.heleki ikizler gibi degisken bi burctaysa.o karar değişirBu karar iki haftaya değişir,bende alinti yaparim.