Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu aralar iyi 3lü oynatan hocalara taktım keşke den getirsek bir tane

ligde herkesi hazırlıksız yakalarız bence
3 lu oynamak doğru stoper dizilimiyle efsane bir sistem çünkü her türlü bir kişi fazla oluyorsun topu çıkarırken hücumda da savunmada da 1 kişi fazla oluyorsun kanat beklerin ve stoperlerin yeter ki buna uyumlu olsun

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Elmas ya tarihin en iyi başkanlarından biri olacak. Ünal gibi. Ya da en kötülerden bile mesela Mustafa'dan beter olacak.

Bu kadar iddialı konuşan ya çok iyidir ya da Mustafa'yı aratır. Umarım 1. si olur.

Bu anadolu takımlarının başkanları aptal değilse sınıra itiraz eder, zira afrikanın köylerinden 5 bin euroya topçu getirip 2-3 milyon euroya okutur hale gelmişlerdi. Üstelik sınırın 14'e çıkmasıyla birlikte averaj takımından büyüklere diş geçiren takımlara evrildiler.

bos yapmayalim. bu adam ne etti de nefret ediyorsun?
haterlık ettiğim yok aslında yaw
Sözleşmesini uzatmakla hata yaptık sözleşmeden sonra da saldı zaten. Defans ve kaleye düşük maliyetli topçuların oynatılmasından yanayım artık. Yönetime kızıyorum aslında zamlı sözleşme için musleralık bir şey yok

haterlık ettiğim yok aslında yaw
Sözleşmesini uzatmakla hata yaptık sözleşmeden sonra da saldı zaten. Defans ve kaleye düşük maliyetli topçuların oynatılmasından yanayım artık. Yönetime kızıyorum aslında zamlı sözleşme için musleralık bir şey yok
yooo pek salmadi. senin defansin mal mal geri pas atiyorsa (hos ona atmak denilmezde) veya TAC atmayi beceremiyorsa bu adam napsin?
zamli sözlesme almadiki nando ? 3.5 dan 2.5a düstü. tam tersi kalmak icin feda dedi. 2.5 da üst limit olacak bizde artik

yooo pek salmadi. senin defansin mal mal geri pas atiyorsa (hos ona atmak denilmezde) veya TAC atmayi beceremiyorsa bu adam napsin?
zamli sözlesme almadiki nando ? 3.5 dan 2.5a düstü. tam tersi kalmak icin feda dedi. 2.5 da üst limit olacak bizde artik

Feda mı :D 2.5 az mı yaw hangi kaleci 2.5 alıyor %40 vergiyle 3.5m yapıyor zaten
fb bjk yerli kaleci buldu ucuza oynatıyor şimdi yabancı sınırında da avantajlı olacaklar. biz hata yaptık
ersin ve altay'ın maaşını topla 1m etmiyor a. satayım

Feda mı :D 2.5 az mı yaw hangi kaleci 2.5 alıyor %40 vergiyle 3.5m yapıyor zaten
bürki mesela 6 mio aliyor net 3 yapiyor. bak cöp bürki bile bu kadar aliyor. daha cok cikarabilirim sana.

ve evet senin hesabinla 4.5dan 3.5a düstü. neticede maasini düsürdü, buna da feda denir

Allahin cöpü de gea halen 20m aliyormus

Ben yabancı sınırının tepki üzerine erteleneceğini düşünüyorum. Kimse istemiyor TFF dışında.

Kısa vadede Fener'e yarıyor gibi görünse de aslında uzun vadede onlara da yaramayacak. Onlar bile istemez.

O yüzden planlamayı 14'e göre yapmalıyız. Ben bir daha yabancı sınırının düşeceğine inanmıyorum.

Anadolu Kulüpleri memnun ucuza oyuncu getirip satıyorlar.

Büyükler memnun. Maaş azalttılar. Sınır gelirse maaşlar artacak.

Türk Milli Futbol takımı bence tarihin en iyi Milli takımı.

Yani karadan geri adım atılmazsa ilginç olur. Bence sınır mınır olmaz. Kulüpler birliğinin önerisini dikkate alırlar.

bürki mesela 6 mio aliyor net 3 yapiyor. bak cöp bürki bile bu kadar aliyor. daha cok cikarabilirim sana

make maignan lillde brüt 1.2 alıyormuş herif 21 cleansheet yaptı bu sezon :d

aga o takımın bütçesiyle senin bütçen aynı mı yaw
hangi kaleci bu maaşı alıyor derken süper ligi kastetmiştim

altay 500k euro alıyormuş
ersin 250k

hadi ersin çok iyi değil de altay'a ne diyeceksin

ne bokuz da rakibimizin 1 verdiği yerde 5 veriyoruz maaşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt