Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga o takımın bütçesiyle senin bütçen aynı mı yaw
hangi kaleci bu maaşı alıyor derken süper ligi kastetmiştim
altay 500k euro alıyormuş
ersin 250k

hadi ersin çok iyi değil de altay'a ne diyeceksin

ne bokuz da rakibimizin 1 verdiği yerde 5 veriyoruz maaşa
altay cok mu iyi mesela? kaleye gelen sacma freekickigi nasil iceriye aldigini unutma bence. veya bütün yan top malliklarini. daha gecen milli macta iyi yumurtluyordu. o kadar oynayacak okan da var bizde ama Nando öyle bi standard gösterdiki az altina girdigine millet sacmaliyor

altay cok mu iyi mesela? kaleye gelen sacma freekickigi nasil iceriye aldigini unutma bence. veya bütün yan top malliklarini. daha gecen milli macta iyi yumurtluyordu. o kadar oynayacak okan da var bizde ama Nando öyle bi standard gösterdiki az altina girdigine millet sacmaliyor
10+ bonservisle sattıklarında anlarsın iyi mi kötü mü
500kya mis gibi performans veriyor bunu göremiyorsan falcaoda olduğu gibi yine fanboyluğun gözünü kör etmiştir

süperlig 2.5m kaleciye verilecek bir yer değil muslerada 2.5mluk performans vermiyor zaten bunu anlamıyorsunuz ama battığımızda anlarsınız artık

10+ bonservisle sattıklarında anlarsın iyi mi kötü mü
500kya mis gibi performans veriyor bunu göremiyorsan falcaoda olduğu gibi yine fanboyluğun gözünü kör etmiştir

süperlig 2.5m kaleciye verilecek bir yer değil muslerada 2.5mluk performans vermiyor zaten bunu anlamıyorsunuz ama battığımızda anlarsınız artık
ee satabilirler ? elmas da 16ya gitti alakasi yok.

nandoyu istersem HAKLI olarak ölümüne savunurum, neticede sende ali yavuz fanboylugundan dolayi sene basi nasildin hatirlatim istersen.
Nando 2.5 performans vermiyor diyip diye sacmaladin iyice.
hatirlatim adam agir sakatlik gecirip 2. devrede döndü. döndügündede 33 sutun 30unu tutmus. yedigi gollerde öndeki defansin ne malliklar yaptigi da ortada. en güzel örnek sivas maci mesela.

ee satabilirler ? elmas da 16ya gitti alakasi yok.

nandoyu istersem HAKLI olarak ölümüne savunurum, neticede sende ali yavuz fanboylugundan dolayi sene basi nasildin hatirlatim istersen.
Nando 2.5 performans vermiyor diyip diye sacmaladin iyice.
gençlerin her zaman fanboyluğunu yaparım utanmam bir zararları yok kulube üstüne para da kazandıyorlar
gir bak şimdi de ereni savunuyorum.

Falcao ve Musleraya toplamda 8m verelim ama sen yeter ki fanboyluğunu yap keyfin kaçmasın

Renktas Altay en yetenekli Türk kaleci objektif olalım karşı karşıya pozisyonlarda A sınıfı eksikleri var çok normal yaşı genç

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gençlerin her zaman fanboyluğunu yaparım utanmam bir zararları yok kulube üstüne para da kazandıyorlar
gir bak şimdi de ereni savunuyorum.

Falcao ve Musleraya toplamda 8m verelim ama sen yeter ki fanboyluğunu yap keyfin kaçmasın
ali yavuza fanboyluk yapip keremi yerden yere vurdugun gibi mi?

Renktas Altay en yetenekli Türk kaleci objektif olalım karşı karşıya pozisyonlarda A sınıfı eksikleri var çok normal yaşı genç

1e1 haric pek bir özelligi yok, o da boyundan dolayi. yan top, uzaktan sut, yer alma kötü, bazilari cok kötü hemde. Ugurcan varken altayin a si anilmaz Türk futbolunda su an. Hatta irfancan'in altaydan cok geri kalan yani yok mesela

ali yavuza fanboyluk yapip keremi yerden yere vurdugun gibi mi?
ikidir küfür dilimin ucuna geliyor da tutuyorum
kereme çok kızmışımdır sezon içinde ama yazdıklarım da belli
1622674272858.png

Burak Elmas çok net cümleler kurmuş, başkan olursa bu dediklerini yapamazsa altından kalkamaz.
Ne Baskanlar net cümleler kurmustu, söyle yapacagiz böyle yapacagiz diye, sonra Baskan oldular, sonuc bos cikti. Olan Galatasaray'a oldu, borc üstüne borc yapip biraktilar. Yeni gelen her baskan, bir öncekine sucu atti.
Altindan kalkamayanida ben görmedim şahsen...

tsliler adamı yıldırmış. adam artık yeter mesaj atmayın hayatımı mahfettiniz diyor :asd:

1e1 haric pek bir özelligi yok, o da boyundan dolayi. yan top, uzaktan sut, yer alma kötü, bazilari cok kötü hemde. Ugurcan varken altayin a si anilmaz Türk futbolunda su an. Hatta irfancan'in altaydan cok geri kalan yani yok mesela
İrfancan benim çok istediğim bir kaleci keşke bizim kalecimiz olsa yıllarca senin benim gibi de fanatik Galatasaraylı bir seferinde sormuştum hayalinin bizde oynamak olduğunu söyledi ama Muslera varken gitmem doğru olmaz geriler performansım dedi

küfür et istedigin gibi pek umrumda olmaz. sene basindakilerini de cikarabilirim silmediysen /Silinmediyse. ali yavuz bos, kerem oynamali demistim bir mactan sonra demedigin laf kalmamisti. neyse off topic oldu
yüzlerce fail yorumunu çıkarırım falcao başlığından şimdi de ne alakası var yani olm senin kafan yerinde mi şuan
muslera diyorum maliyet diyorum kerem ali yavuz diyorsun :d

ne demişsem demişimdir onu dedim diye musleranın maaşını eleştiremez miyim simdi buna sen mi karar vercen

İrfancan benim çok istediğim bir kaleci keşke bizim kalecimiz olsa yıllarca senin benim gibi de fanatik Galatasaraylı bir seferinde sormuştum hayalinin bizde oynamak olduğunu söyledi ama Muslera varken gitmem doğru olmaz geriler performansım dedi

dogru demis. bundan dolayi 2 sene alip aninda göztepeye devam kiralayacaksin. nando 2 sene sonra gittiginde monte edeceksin hemen. umarim tsa kaybetmeyiz kendisini

yüzlerce fail yorumunu çıkarırım falcao başlığından şimdi de ne alakası var yani olm senin kafan yerinde mi şuan
muslera diyorum maliyet diyorum kerem ali yavuz diyorsun :d

ne demişsem demişimdir onu dedim diye musleranın maaşını eleştiremez miyim simdi buna sen mi karar vercen
yoo mesele senin bos fanboy demenden buraya kaydi. bende sacma sebep bulup saldirmak icin bir sey ariyorsun diyorum btw.

ben hatersam sen de fanboysun da salla başlığın içine ettik
whataboutsm pek sevmem ama sende agir ali yavuz fanboysun iste. gelse yine ayni hale bürüneceksin.

Bu arada agir nando fanboyuyum ayri konu. 10 senedir en güzellerini yasatti. bu sene bile sampiyon yapardi sakatligindan sonra öndeki 4 salak sacmalamasaydi ( saracchi donk luyi yedlin). tek basina fb, alanya maclarini felan aldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt