Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer işi aslında kolay saolsun abdurrahim albayrak bizi böyle alıştırdığı için sen de bu psikolojiye girmişssin
Bencede kolay dursun gibi 3 liralık adama 5 lira verip 5 senede kontrat çakarsan bonusları doldurursan
Sevr gibi anlaşma yaparsan çok kolay hemen gelip oynarlar normal bir kontratla iyi oyuncuyu transfer etmekte çok zor iş
yoksa parayı bana ver bende gidip istediğin oyuncuyu getireyim 2 gün sürmez ertesi gün imzaya gelir.

Örneğin Dinamo kieve 7- 8 milyon belhandaya 3.3 milyon +bonus teklif ettiğim an uçağa benden önce biner

Bencede kolay dursun gibi 3 liralık adama 5 lira verip 5 senede kontrat çakarsan bonusları doldurursan
Sevr gibi anlaşma yaparsan çok kolay hemen gelip oynarlar normal bir kontratla iyi oyuncuyu transfer etmekte çok zor iş
yoksa parayı bana ver bende gidip istediğin oyuncuyu getireyim 2 gün sürmez ertesi gün imzaya gelir.

Örneğin Dinamo kieve 7- 8 milyon belhandaya 3.3 milyon +bonus teklif ettiğim an uçağa benden önce biner
Muhtemelen daha çok bonservis verip, maaş az vereceğimiz potansiyelli isimler alınacak,dursun özbek dönemi ile karıştırmayın o dönem sıfırdan kadro kuruldu

Burak Elmas: Seçilirsem lisenin bahçesine havuz yaptıracağım ve herkese bir defaya mahsus kantinden hamburger ısmarlayacağım.

Kimlere kaldık be. Metin Öztürk kaynak sağlayabilecekse en iyisi o duruyor, kalender bir adam.

Burak Elmas: Seçilirsem lisenin bahçesine havuz yaptıracağım ve herkese bir defaya mahsus kantinden hamburger ısmarlayacağım.

Kimlere kaldık be. Metin Öztürk kaynak sağlayabilecekse en iyisi o duruyor, kalender bir adam.
her yazılana inanmamak ve paylaşmamak lazım.

Aslanım benim çapa bak burger king de avantaj menüler var biraz daha hesaplı olur çok zorlamasın cebini

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20201108_145256.webp
20201108_145256.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt