- 26 Kasım 2012
- 186.535
- 261.427
- 5.998
Bjk ile de ismi anılıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o zmn iyi topçudur bjkde topçudan anlayan 1 zümre var kim olduğunu bilmiom horsegen değil ama bu zümre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk ile de ismi anılıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keramettin adminle konustuk gecen o mevzuyu.o zmn iyi topçudur bjkde topçudan anlayan 1 zümre var kim olduğunu bilmiom horsegen değil ama bu zümre
Keramettin adminle konustuk gecen o mevzuyu.
Erdal torunogluymus o futbol akli
Bilemedim ahbaphudut kapısında uefa logolu poloyla röportaj veren adam mı
işe bak
şaşırtıcı
Kılcal gibi geliyo kulaga,riskli yav.Hıncal Zeren nasıl olur?
Kılcal gibi geliyo kulaga,riskli yav.Ekli dosyayı görüntüle 124983burdan bakacagim ada ve soyada.atacan'ı begendim ben.sence olur mu?
Aynen,super olurArkut güzel
tam seni tarif ediyor
Biz Allahtan baskasina tapmayız rts.Dalbert Nice'de oynadığı futbolun yarısını bizde oynasa taraftar tapar herife...Lakin hocamın idman teknikleri ile Volkan Yaman seviyesine gerileme ihtimali de var.
Gedson niye begendi o zaman antrenmanlarıDalbert Nice'de oynadığı futbolun yarısını bizde oynasa taraftar tapar herife...Lakin hocamın idman teknikleri ile Volkan Yaman seviyesine gerileme ihtimali de var.
Sonra ilk 11 akbaba ve arda çıkıyor bunlar yedekSağ beke Kaderabek sola Masuaku açıklara Barco ve Morutan ortaya Doucoure,Florentino ve Gedson.
Ben aysal ve fatih terime tapıyorum mesela.bi daha bu seviyede iliski olur mu bilmiyorum.poseidon ile zeus gibi biseydilerBiz Allahtan baskasina tapmayız rts.
Ben aysal ve fatih terime tapıyorum mesela.bi daha bu seviyede iliski olur mu bilmiyorum.poseidon ile zeus gibi biseydiler
Güzel karı diyecektim. Tobe bismillah
Parama bakarım diyor her zamanki gibi.Bafetimbi Gomis: "Asla 'Beşiktaş veya Fenerbahçe'de oynayamam.' diyemem çünkü gerçekten çok büyük kulüpler. Galatasaray her zaman için ilk önceliğim çünkü orada çok güzel bir aşk hikayesi yaşadım."