- 20 Haziran 2011
- 61.231
- 69.850
- 4.758
Ne bulursan onu ye
Abine y mi ye demek istiyon kırıldım iyi forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bulursan onu ye
Bulursan ona da bak ne diyemAbine y mi ye demek istiyon kırıldım iyi forumlar
Engelimi kaldirdiysan mesajımı begenir misinBulursan ona da bak ne diyem![]()
Turhanmi?Evrenden,keyfine bak abi
Evet murhanin öngörüleri bunlar normalde,ben daha da ileri götürdümTurhanmi?
bu herifi takibe almak lazım. ilk yazanlardan biri olmuş. yalnız kafa karıştıran nokta betisliler halay çekiyor gidişine
rezalet bir herif herhalde
Saracchi style yaniBoku yedik Alex moreno baya baya çöp yani tekniği var biraz da hızı var ama savunma çuval gibi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu herifi takibe almak lazım. ilk yazanlardan biri olmuş. yalnız kafa karıştıran nokta betisliler halay çekiyor gidişine
rezalet bir herif herhalde
önde baskılı oynamak istiyorsak savunma gücü değilde ofans gücü sağlam olmalı...yine hâlâ uyuşuk uyuşuk pas oyunu oynayacaksak o zaman gerek yok buna...millet bu ligde Nsakala gibi kazmalarla şampiyon olabiliyor eğer baskılı oynarsan....Boku yedik Alex moreno baya baya çöp yani tekniği var biraz da hızı var ama savunma çuval gibi
Bir umut işteBu dediklerine sen inandın mi renktas ön eleme maçında sol bek Ömer Bayram 6 numara Taylan 8 de Emre Kılınç çıkacak buna yüzde yüz eminim
Fb de Persembe Pazar yapacak. 2 - 3 tane kritik mevki halledilirse rahat sampiyon oluruz. Tabi yabanci kurali 8 + 6 olursa isimiz daha zor olurbj olamaz horsegen patlar hem cl hem lig, kadro dar ve en kilit herifler tüyüyor
korkarım ki ifb olabilir
Isim belli degil ama 2 - 3 tane aday var.Kimmiş bu sol bek bugün pek bakamadım haberlere