Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 6.045
- 7.622
- 1.918
tehlikeli bir cümle olmuşApo secimden önce bombaları patlatacak anlasilan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tehlikeli bir cümle olmuşApo secimden önce bombaları patlatacak anlasilan![]()
Simone Zaza'yı almadık mı dahadaha geçen fener istiyor haberleri vardı braitwaite'yi
Yeteneksiz mi
Ft'nin elemanı olduğu için hocasının kulübü bilmem kaçıncı kez batiracagi sinyallerini şimdiden vermeye başlamış.Bu galasevgisinin bahsettigi 6-8-10 milyonlari nereden buluyoruz yaw. Yine mi borclanacaz
Umarim saglam oyuncu bakiliyordur. Yoksa bu defa gercekten batariz.
10 numaraya lincoln gibi bir adam istiyorum.Topu ayagina aldigi zaman acaba bu sefer neler yapacak diye heycanlanmasi lazim taraftarin.
Fener Ali Koç'un dediği gibi Alman ya da Portekizli birini getirirse ilk 5'e zor girer. Türkiye'de yabancı teknik direktörün iş yapma olasılığı yok ama bunu hala anlamıyor bazı mallar. Neyse en azından Ali Koç da o mallardan biriymiş de yabancıya yöneldi yine. İkinci Cocu macerasını yaşasınlar da göreyim ben onları.![]()
Fatih hoca kalacaksa unutmak lazım o tür oyuncuları...Lincoln'den daha iyisini yok pahasına yollamıştı Fatih Hoca...Felipe....ondan daha iyi çalım atan bir oyuncuyu görmedim ben şimdiye kadar bizim takımda buna Hagi bile dahil....10 numaraya lincoln gibi bir adam istiyorum.Topu ayagina aldigi zaman acaba bu sefer neler yapacak diye heycanlanmasi lazim taraftarin.
Ft'nin elemanı olduğu için hocasının kulübü bilmem kaçıncı kez batiracagi sinyallerini şimdiden vermeye başlamış.
Stad sponsorluğundan gelen parayı da çöp edip son darbeyi vurup kaçma derdindeler.
6 numaraya Fernando tarzı bir adam alırsak ve sağ stoper iyi olursa sağ beke hücumcu bir bek alıp rahatça yardırmasını sağlarız. Bu sene orta saha ve sağ stoper sayesinde sağ bekte kim olsa paramparça edildiOmar sag bekte kapi gibiydi, Mariaono hucumda cok etkliydi 10 numara gibi oyun kuruyordu adam.Ama bizim taraftar ikisi bir istiyor.Oyle adami disaridan alamazsin kardesim Ya sabredip kendin yetistireceksin yada Sadece ofansi iyi bir oyuncu alacaksin beke, super ligde sampiyonluk defanstan degil gol atmaktan geciyor.Bizim defanslar bu sene o kadar hata yapti ama ligin en az gol yiyen takimiyiz.En cok Gol atan 2.takimiyiz bu bile sampiyonluga yetmedi.Bu ligte cok gol atiyorsan işi bitirirsin.
tipik türk taraftarlığı işte...hiç sabır yok...Adam yeni bir ülkeye ve yeni bir lige gelmiş ve biraz sabıra ihtiyaç var...sezon başı kampı ile dahada uygun bir hale gelecektir kendisi...Yedlin toparlayabilir. Şu herkesi çöp yapma huyunuzdan vazgeçin.
6 numaradan çok bize skorer ortasahalar lazım...skorer ortasaha eksikliğinden Şampiyonluktan olduk son iki sezon...eğer mümkünse Paulinho'yu getirmek lazım...garanti 10-15 gol atar yanına birde Gedson kiralık olarak çok müthiş bir ortasaha olur....6 numaraya Fernando tarzı bir adam alırsak ve sağ stoper iyi olursa sağ beke hücumcu bir bek alıp rahatça yardırmasını sağlarız. Bu sene orta saha ve sağ stoper sayesinde sağ bekte kim olsa paramparça edildi
Tutturursa bu sezonki duyumcumuz olur.
Forumdan birisi kesin bu.