Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.349
- 2.238
Samsun seneye gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samsun seneye gelir.
O da doğru da , bizim taraftarin deyimi ile hepsini üst üste koyacak kadro oluşuyor gibi .Samsun başkanı böyle konuştukça çıkamaz.
Hasan Kartal istifa etmiş
Bu adam sapık mi forumu rontgenliyip duruyor
Transfer sapığı kendisiBu adam sapık mi forumu rontgenliyip duruyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aga Felipe tam hatirlamiyorumda Lincoln goze hos gelen hareketler yapiyordu.Ronaldinhonun bir alt versiyonu gibi biseydi adam simdikiler yanindaki adama zor pas veriyor Lincoln topu atacagi yere bakmadan pas verirdi.O Tip 10 numaralara bayiliyorum ben .Sneijder Hagiden sonra en iyi 2. Veya.3 10 numaramizdir belki Ama Lincolnun yeri baska.Sneijder tabiki Lincolnden daha cok katki vermistir bunu tartismaya gerek yok ama Lincoln goze hos gelen futbol oynuyordu.Fatih hoca kalacaksa unutmak lazım o tür oyuncuları...Lincoln'den daha iyisini yok pahasına yollamıştı Fatih Hoca...Felipe....ondan daha iyi çalım atan bir oyuncuyu görmedim ben şimdiye kadar bizim takımda buna Hagi bile dahil....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Bir insan niye kendini böyle deli gibi yapar anlamam ki duyumcu olmak zorunda değilsin niye bu kadar takıntılı anlamadımTransfer sapığı kendisi
Onunde mucadeleci bi adam olsa bindirmeleri ile cok fark yaratir.Bi ara Luyinin rast gele sisrdigi toplari bile yakaliyordu.Kirmizi kart ve sakatliktan sonra ofansindada bi gerileme olmustu.Bu sene farkli olabilir.tipik türk taraftarlığı işte...hiç sabır yok...Adam yeni bir ülkeye ve yeni bir lige gelmiş ve biraz sabıra ihtiyaç var...sezon başı kampı ile dahada uygun bir hale gelecektir kendisi...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Bu TFF ile kulüp başkanlığı yapmam demis.TFF başkanlığına hazırlanıyor.
rafa benitez zu fb