Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.357
- 5.343
- 2.478
Efsanemiz koc haril haril calisiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Aliou Traoré - Oyuncu profili 25/26
Aliou Traoré, 25, Fransa ➤ Van Spor FK, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 600 bin € ➤ * 8 Oca 2001, Sarcelles, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Sozlesmesi bitiyor, ManUtd sozlesmesini uzatmayacagini acikladi. 20 yasinda, PSG alt yapisindan, makul rakamlara oynar. Bu tarz transferlerden zarar gelmez. Bundesliga takimlari bu isi cok iyi yapiyor.
Aysal' ın tutturamadığı ''Anglosakson'' fantezisine benzer umarım...portekiz ve alman mı benitez
ulan ali bunu bile yanlış biliyorsun
Tutmazsa bile bir sey kaybetmeyiz. Gedson Florentino Morutan falan yaziliyor ama bu adamlari 10 milyondan asagi satmayacaklarina gore hayal.uyduruk olması muhtemel ahbert.
Türkiye de yaptığı rotasyonlar yüzünden asılır iki gün sonra her maç farklı 11 le cikmak gibi bir fantezisi var ve aşırı derecede eskide kalmış bir hocaSon yılları fail ama başarılıda olabilir. Kestirmesi zor.
muazzam bir adamFrank Zappa mı
Beniteze hoşgeldin hediyesi yedlini verelim 2mye
Hamza hamzaoglundan once severdim sonra nefret ettim. Cuneyt tanman mevzulari falanSabri sarioglunu sever miydin reyz
Yedlini sabriye benzetiyorlarHamza hamzaoglundan once severdim sonra nefret ettim. Cuneyt tanman mevzulari falan![]()
Topculari erken kestirip atmak gibi hataya dustum gecmiste ama yedlin de hic umut vermiyor yaw. Sakarliklari bitmedi her mac bir falso hareketi vardi neredeyse. Sakar defans topcularindan nefret ediyorumYedlini sabriye benzetiyorlar