Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye de yaptığı rotasyonlar yüzünden asılır iki gün sonra her maç farklı 11 le cikmak gibi bir fantezisi var ve aşırı derecede eskide kalmış bir hoca

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen, Newcastle'da farklı kazanıp bir hafta sonra 11 değiştiriyordu. Derbilere vs farklı 11'lerle çıktığını görür gibiyim. Kendi alt takımlarda çalıştığı için üstüne de koyamadı ama şu açıdan iyi olabilir. Bu adam o kadar kötü kulüplerde çalıştı ki ne olursa olsun istifa etmez. Bu da Samandıra çetesini çaresiz bırakır. Elbette kötü yanı da mevcut, dünya kadar tazminat alacak büyük ihtimalle.

Topculari erken kestirip atmak gibi hataya dustum gecmiste ama yedlin de hic umut vermiyor yaw. Sakarliklari bitmedi her mac bir falso hareketi vardi neredeyse. Sakar defans topcularindan nefret ediyorum
Turkiye ligi icin ortalama bi sag bek yaw. Hatta defansif anlamda ortalama bile dğl bence. Avrupada bayağı dağıtırlar bizim sağ tarafı

Rafael Benitez demek. Kariyerli hoca, Fener kupa hasretine türkiye kupasini kazanarak son verebilir :D
Ligi almasi zor. Ispanya haric lig sampiyonlugu var mi? :)

Benitez iyi, ama fbye gitmez

Ulan güzel güzel Felipe Anderson haberleri çıkmıştı, hayalini bile kuramadan kesildi haberlerin kaynağı

Kaan Ayhan 'ı stoper olarak beğeniyor musun reis ? hani şüphesiz gelir bu takımın stoperi olur diyebilir misin
Hemde cok begeniyorum yalan yok. 3 senedir acilen gelmeli de diyorum zaten. Öyle hafif felan kalir marcao ile diyenleri de takma. Pepe kadar gaddar degil tabi.

bu seçim yüzünden benim gelecek seneye dair umudum kalmadı.

neymar gelsin mimik oynamaz.

Fenerbahcede gercekten ciddi bi futbol aklı eksikligi var. Kulubun kimyasına uygun, turkiyedeki ortama uyum saglayacak bi td bulmak bu kdr zor olmamalı.

Hemde cok begeniyorum yalan yok. 3 senedir acilen gelmeli de diyorum zaten. Öyle hafif felan kalir marcao ile diyenleri de takma. Pepe kadar gaddar degil tabi.
Ben Kaan'ın yapıcı özelliklerini daha çok seviyorum, Futbol eğitimini Türkiye'de değil de Almanya 'da aldığı o kadar belli ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt