Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3941.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hani serbest yerliler dışında şu an transfer yapılmayacaktı
Galasevgisinin bahsettiği sol bek hem yabancı hem de bir kulüple sözleşmesi devam eden bir futbolcuydu galiba

Aytaç,Alpaslan ve yabancı sol bek iyi bir başlangıç olur. Bu hamleleri yaparsak geriye 4-5 hamlemiz kalır başta 2 orta saha ve sağ kanat elzem.

Bu adamların bizim isminin anılması bile kepazelik.Şurada bir kişide tepki koymuyor.Aytaç,alparslan gibi oyuncular gibi çöpleri neden biz allıyoruz.Neden arkadaş..Diğerleri böyle çöplerle uğraşmazken türkiyenin en büyük takımı neden yapar bu transferleri.
Bıkmadık mı bu rezil transferlerden. Yahu avrupada dibe vurduk dibe..Ligde en son ne zaman iyi oyun oynadık hatırlamıyorum.

Para yoksa Alparslan oynayacağına emin oynasın arkadaş.alınacak 6 numaranın yedeği taylan değil mi aytaçı ne halt yapacağız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece 8 yabancinin olabilecegi yerde baska kimi alalim renkdas? Bana kalsa ben de Mason Mount falan isterim :)

Hani serbest yerliler dışında şu an transfer yapılmayacaktı
Galasevgisinin bahsettiği sol bek hem yabancı hem de bir kulüple sözleşmesi devam eden bir futbolcuydu galiba
Emre Tasdemir aslinda potansiyelli bir oyuncu. Personal trainer falan tutsak o cocuk Umut Meras'tan daha fazla isik veriyor bana. Kafasinda sorun var galiba.

O degil de bu yabanci kisitlamasi yüzünden BAM'li orta sahalara hizla ilerliyoruz sanki :(

O solbek alex moreno imis.oyuncumuzu degersizlestirmeden yorum yaparsaniz seviniriz.Fatih hocanin oyuncuyu nasil degerlendirecegini,ne gibi bi sistem icin istediğini bilmiyoruz.dolayisiyla gereksiz yorum yapmayin.hayirli olsun

Sanirim hücumu seven bi bek,bu ligde hucumcu bekler faydalidir,şampiyonluğa etki eder.

Ben romdhan da gelirse gelsin,genc.scout transferi imis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt