Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.291
- 5.121
- 673
Pelkas aslen kanat herif aslında tam bizim ihtiyacımız olan profilfener kimin yerine alıyor bunu
ozan mı pelkas mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pelkas aslen kanat herif aslında tam bizim ihtiyacımız olan profilfener kimin yerine alıyor bunu
ozan mı pelkas mı
Ne güzel cennet mahallesi ferat esprisi yapıcaktım haber çıkar çıkmaz yapmışlar yauvHem ferhat hem zinedine
Zinedine Ferhat, Fenerbahçe ile anlaştı. (ElWatan)
Gectigimiz sayfalarda twitini koydugum bi arkadaş yazmis.iyi takip eder premier ligi,ve adi anildigindan beri anholtun bizimle, gömüyor anholtu.
ben de ama yapıldı bizden önceNe güzel cennet mahallesi ferat esprisi yapıcaktım haber çıkar çıkmaz yapmışlar yauv
Sağlığını düşünüyorum sen nediyorsun bana renktasyakismadi
sezon bitti önümüze bakalımPelkas aslen kanat herif aslında tam bizim ihtiyacımız olan profil
Sene sonu fb’liler şampiyonluk kutlaması yaparken bizim cemiyetten şırdan istifa sesleri yükselir gibisezon bitti önümüze bakalım
şırdan seçilirse sezon sonunu beklememek lazım.Sene sonu fb’liler şampiyonluk kutlaması yaparken bizim cemiyetten şırdan istifa sesleri yükselir gibi
Statik bir oyuncu değil ama gedson gibi bir dribbling oyuncusu da değil topu kazanırken hızlı ama topla daha çok derin top oynamayı seven bir oyuncu topla koşu yerine mevki olarak derin oyun kurucu denebilir yada sevilen tabirle registaondan daha beteri Melo vardı. tekniği iyi diyorsun hizi nasil. Benacceri begenirdim inşallah oyledir
Oyleyse 6 oynamasi daha uygun gibiStatik bir oyuncu değil ama gedson gibi bir dribbling oyuncusu da değil topu kazanırken hızlı ama topla daha çok derin top oynamayı seven bir oyuncu topla koşu yerine mevki olarak derin oyun kurucu denebilir yada sevilen tabirle regista
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylanin bence baya iyisi eğer o tarz bir 6 numara alacaksak tam isabet olurOyleyse 6 oynamasi daha uygun gibi
Renktas adı biraz makaraya uygun da futbolcu olarak iyidir baya telefon kulübesinde adam geçer denilen cinstenZinedin Ferhat ne yav? Türkücü ismi gibi.
Ozaman inşallah alamazlar üstad.Renktas adı biraz makaraya uygun da futbolcu olarak iyidir baya telefon kulübesinde adam geçer denilen cinsten
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teknik yok diyorsun, bakiyoruz "Teknik=15". Bu nasil celiski?
Mahmood trezeguet yillarca bu ligdeyfi xdbu ne yav messi mahmut gibi bi şey mi
Fm’ci tayfa her zaman haklıdır renktaşTeknik yok diyorsun, bakiyoruz "Teknik=15". Bu nasil celiski?