Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.291
- 5.121
- 673
Keşke seri gibi düşüşe geçsede bize gelseBuendia'yı geçen sene Fener istiyordu, alırlar diye bayağı tırsmıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke seri gibi düşüşe geçsede bize gelseBuendia'yı geçen sene Fener istiyordu, alırlar diye bayağı tırsmıştım.
Eh gelince görüşürüzTeknik yok diyorsun, bakiyoruz "Teknik=15". Bu nasil celiski?
bu lige fazla bile adam milli oyuncuRoss Barkleye ne dersiniz 10 numara olarak İngiliz oyuncu getirmek zor elbette ama ben nedense barkley gelse bu ligde çok etkili olur gibi hissediyorum fiziği şutör özelliği tam bu ligin orta sahası
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Impossible. Gelirse tek basina takim olur Gedson ile birlikte orta sahada.Ross Barkleye ne dersiniz 10 numara olarak İngiliz oyuncu getirmek zor elbette ama ben nedense barkley gelse bu ligde çok etkili olur gibi hissediyorum fiziği şutör özelliği tam bu ligin orta sahası
10 ekimde dönecek olması kötü olmuş yav keşke 18/19 kışında alsaydık bu herifi gittiler diagne’e 13 milyon bayıldı beceriksiz herifleryok yaw kronik değil
önceki sakatlığı zaten darbeye bağlı olmuştu benim bildiğim
Ekli dosyayı görüntüle 125173
Reis izledin mi morenoyu FM stats yorumları mi bunlar çünkü tekniği iyi benim izlediğim kadarıylaEh gelince görüşürüz
Bu duran top kullanan tecrübeli sağ açık kavramına çok uyuyor solak denmişti bir de 4 milyona alınmazsa üzücügalasevgisi berghuis yazana kadar aclik grevi dusunuyorum
ayak tenisidir o , öyle bı taktikten bizimkilerin haberi yokturGeçen sezon ne güzel Santaforsuz ve Orta Saha sız "Ofansif Taktik Antrenmanları" yaptık Liginin başlangıcına kadar
Bakalım taktik antreman için takım ne vakit full kadro olacak...
adamı ikinci ligde oynatmadilar premier ligde 11e koyacaklar heralde
Avrupa sampiyonasini bekliyorlaradamı ikinci ligde oynatmadilar premier ligde 11e koyacaklar heralde
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat tekniği abartıldığı kadar iyi değil attığım fotoğrafta da bir iki tık abartılmışReis izledin mi morenoyu FM stats yorumları mi bunlar çünkü tekniği iyi benim izlediğim kadarıyla
müthiş Abdurrahim taktigiyle halili kaanı almadık, şimdi Halil Akbunar için taklalar atiyodur kralimizAvrupa sampiyonasini bekliyorlar
Oyun leş zaten o konuda katılıyorum savunma per perişan orta açma Allah'a emanetÜstat tekniği abartıldığı kadar iyi değil attığım fotoğrafta da bir iki tık abartılmış
Tabii ki ben de çok iyi olmasını isterim ama Saracchi'yi çok aratacak gibi
Tw'de görmüştüm %21 orta isabeti var 40 küsür ortadaOyun leş zaten o konuda katılıyorum savunma per perişan orta açma Allah'a emanet