Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir yorum var sözlükte;

galatasaray'ın sol bek olarak gözüne kestirdiği oyuncu.

ispanyollar sol bek konusunda bir ekol oluşturdu diyebiliriz, şuanda en iyileri jose baya ve jordi alba, moreno da protatip olarak benzer fakat kalite olarak onlardan bir kaç kademe geride bir oyuncu.

galatasaray'ın sakatlıklardan canı çok yandığı için, sanırım sakatlık problemi olan tüm oyuncuları elemişler.

oyuncu pas oyununa yatkın, tekniği iyi seviyede, top kontrolü ve dribling özellikleri bek oyuncusuna göre baya iyi. fiziksel olarak ise dar alanda çeviklik, hız ve hızlanma özellikleri bizim ligin üzerinde. çalışkan bir oyuncu olduğu söylenebilir.
savunmada ikili oyunlara karşı ciddi zaafiyeti olduğunu düşünüyorum, üzerinden kafa vurdurmaya da müsait.
top rakipteyken pozisyon almasını genelde beğendim, birebirde de top kalabiliyor.
alex moreno'nun, genel olarak oyun tarzımıza uygun bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. fakat her şeye rağmen ben atletizmi daha yüksek bir oyuncuyu takımda görmek isterdim.

sosyal medyada gördüğüm kadarıyla betis taraftarları oyuncuyu göndermekten dolayı mutlu. bir çoğu ikili stoper oynadıkları için oyuncunun defansif zaafından şikayetçi. 3'lü oynadığında daha iyi performans verebileceğini iddia ediyorlar.
keşke sosyal medyada sevinen betislilere takasla feghouli şoku yaşatsak diyorum. son gülen, iyi güler bunu yaşatmak isterdim.

oyuncu tarz olarak pek fazla orta yapan bir oyuncu değil, valla ben de orta yerine kısa paslarla oynayan oyuncuları tercih ediyorum.

bir bekte yedlin diğer tarafta moreno bence hiç uyumlu görünmüyorlar. rakip takım teknik direktörlerinin galatasaray beklerinin arkası diye açıklama yapmasını duymak istemiyorum.

kanadı komple bek oyuncusuna bırakmayı da doğru bulmuyorum, bu oyun tarzında moreno'nun da saracchi ile benzer performans vermesi muhtemel.
ceza sahası içinde pozisyon alan oyuncuların kalitesi de önemli bir husus.

oyuncunun tekniği cidden yüksek ama bir mariano performansı beklemek de hata olur. mariano'nun oyun görüşü ve vizyonu daha elit seviyedeydi.

umarım moreno için fatih terim özel rol belirlemiştir, aksi halde ortalama bir performans ortaya çıkacak.
sadece şunu söylemek istiyorum, başakşehir şampiyon olduğunda clichy'nin merkeze devrilerek oynadığı oyun çok değerliydi ve bence başakşehir'in oyuna hükmetmesini sağlayan detaydı. o denklemden clichy'i çıkarıp hasan ali'yi ekleyince acayip bir düşüş ortaya çıktı.

ben moreno'nun zaman zaman merkeze devrilerek pas opsiyonu ve istasyonu olmasını istiyorum. top tekniği, deliciliği ve temiz pas stili bu rol için uygun, tabii ki zaman zaman kanadı boş bulduğunda bindirmeleri de yapacak.

scout ekibimiz saracchi'nin ayrılacağını biliyordu ve ciddi de bir zaman vardı önümüzde.
özellikle savunma bakımından daha iyi oyuncular bulabilirdik gibime geliyor. oyuncuya gereğinden fazla hücum yükü verirsek, bir gosens olmadığı gerçeği ile de yüzleşiriz.

oyuncu belki de kariyerinin en verimli dönemine girecek.
fakat biz oyuncuyu aldıktan sonra parlatıp satmamız pek mümkün değil, direkt performans odaklı bir transfer gibi görünüyor.

edit: avrupa'nın 5 büyük liginde her şeyi dört dörtlük yapan adamı bize bırakmazlar zaten. real betis de, uefa avrupa ligi son şampiyonu villarreal'in önünde bitirdi la liga'yı.

kral seri ile etebo teknik açıdan istanbulla gümüşhane’nin gelişmişliği kadar farklıdır yalnız
Ben aynı veya benzer demedimki.

Futbolda zekanın ve oyun görüşünün öneminden bu forumun genelinin zerre haberi olmadığından bahsettim orada.
Aynen, Saracchi tipi diyorsun ben oyuncuyu bilmiyorum. Tek artısı sakatlanmaması diyebiliriz o zaman. Bedava falan olsa bir nebze anlarım transferini yine.
Vasat da olsa sürekli oynayan bir adam istiyoruz herhalde tabii beleş olsa neyse de opsiyonlu kiralık olmasına anlam veremiyorum ben de.

Umut Merasida ucuza alirsak olur. Umut 2 stoperli sistemde oynar, Moreno 3 stopere gecersek ya da baya zayif ve etkili kanat forveti olmayanlara karsi. AL ya da konferans ligine kalirsak, zaten +50 mac yapariz gelecek sezon.

Yeteri kadar forma sansi bulurlar.

Kolpa

Ben bu mesajları yazdığımda ilginiz vardı 5 milyon euro falan istemişlerdi.

Umut Merasida ucuza alirsak olur. Umut 2 stoperli sistemde oynar, Moreno 3 stopere gecersek ya da baya zayif ve etkili kanat forveti olmayanlara karsi. AL ya da konferans ligine kalirsak, zaten +50 mac yapariz gelecek sezon.

Yeteri kadar forma sansi bulurlar.
FFP bitse de TFF limitleri bizim için gevşetmez. Şampiyon olsaydık belki biraz daha limitimiz olurdu ama Fenerbahçe gibi bize kolaylık sağlamazlar direk puan silme cezası vs uygularlar. O yüzden Gedson'u bile bu sene alamayız elimizde para olsa bile.

Ben aynı veya benzer demedimki.

Futbolda zekanın ve oyun görüşünün öneminden bu forumun genelinin zerre haberi olmadığından bahsettim orada.Vasat da olsa sürekli oynayan bir adam istiyoruz herhalde tabii beleş olsa neyse de opsiyonlu kiralık olmasına anlam veremiyorum ben de.

okey o kısma yüzde yüz katılıyorum. bazen böyle seri etebo benzetiyorlar aman yani cidden aman

by skor

giphy.webp

A sporda Mehmet Özcan alex morenoya alex morgan dedi ya la demin :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt