Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morenodan soguttunuz gelmesin. Geleceği garanti mi ki. Eğer dediğiniz gibiyse nasil alıyorlar bunu bu hiyarlar
reis niye şaşırıyorsun ki.. yedlini alan adamların genel olarak doğru transfer yapma olasılığı yok. Bunuda senelerdir görüyoruz.Ve aynı adamlar hala transfer yapacak. İnşallah yeni gelecek yönetimde bu işden anlayan adamlar olurda doğru adamlar alınır.

Benfica Gedson’u 10 milyondan asagi birakmayacagina gore baska isimlere yonelmemiz lazim. Cajuste icin kulubu 6 milyon istiyormus, belki su an o parayi etmez ama 1-2 sezon icinde kendini gelistirmeye devam ederse cok baska bir seviyeye gelebilir. Top ayagina yakisiyor, sogukkanli ve dikine gitmeyi seven bir oyuncu. Isvec milli takiminda da yer aliyor. Onyeka ve Evander’i izledigim maclarda pek begenmedim. Bir de Kaba diye forvetleri var Tetteh’in bir baska versiyonu.

reis niye şaşırıyorsun ki.. yedlini alan adamların genel olarak doğru transfer yapma olasılığı yok. Bunuda senelerdir görüyoruz.Ve aynı adamlar hala transfer yapacak. İnşallah yeni gelecek yönetimde bu işden anlayan adamlar olurda doğru adamlar alınır.
Yönetimle ne alakası var yav anladık sevilmiyoda burada her kötü transferi yönetim bilen bir güruh var yapmayın etmeyin yav bu moreno'nun ismi çıkmamışken kaç kere dendi hocanın listesinde diye yav bu arada yedlin'de hoca istemese gelmezdi çok net

Nagatomo çok gömülmedi.Başka var mı?

GSC ne dese tersi çıkıyor algısını anlamıyorum ben mesela.

Bir adamı bir maçta kral, bir maçta çöp yapma olayı olsa neyse.
bir maçda kral bir maçda çöp olayı kesinlikle doğru.

Diğer konuda bence tam tersi GSC veya genel olarak taraftarımızdaki en büyük sorun her transfer edilen oyuncuyu övme durumu var.mesela çoğu taraftarımıza göre her transfer dönemi çok iyi geçmişdir. Çok iyi kadromuz olmuşdur. Burada çok büyük yanılgı ve körü körüne savunma var.
Transfer olsunda ne olursa olsun anlayışı var. Doğru oyuncumu değil mi hiç önemli değil.

Ben yabancı sınırlaması gelmişken öyle Hernani'ye 4 mil.€ filan bonservis ödeneceğini hiç düşünmüyorum. Zaten elimizde yerli oyuncu Kerem/E.Kılınç ve Taylan var bu adamların oynaması zorunlu gibi bir şey tutup Taylan 'ın yerine 4 mil.€ bonservis ile oyuncu almak pek akıllıca olmaz

Hı alırsın Kaan Ayhan 'ı Umut Meraş 'ı dersin benim 5 tane yerli oyuncum var 3 tanesini seçer oynatırım diye onu bilemem ama mevcut durumda Kerem/E.Kılınç veya Taylan 'ın yerine oyuncu bakmak saçma geliyor

Alternatif alınmasın demiyorum ama takımda bek yok orta sahanın ne olacağı belli değil sağ kanat transfer edilmesi lazımken tutup Hernani ile uğraşmak saçma geliyor

Ben yabancı sınırlaması gelmişken öyle Hernani'ye 4 mil.€ filan bonservis ödeneceğini hiç düşünmüyorum. Zaten elimizde yerli oyuncu Kerem/E.Kılınç ve Taylan var bu adamların oynaması zorunlu gibi bir şey tutup Taylan 'ın yerine 4 mil.€ bonservis ile oyuncu almak pek akıllıca olmaz

Hı alırsın Kaan Ayhan 'ı Umut Meraş 'ı dersin benim 5 tane yerli oyuncum var 3 tanesini seçer oynatırım diye onu bilemem ama mevcut durumda Kerem/E.Kılınç veya Taylan 'ın yerine oyuncu bakmak saçma geliyor

Alternatif alınmasın demiyorum ama takımda bek yok orta sahanın ne olacağı belli değil sağ kanat transfer edilmesi lazımken tutup Hernani ile uğraşmak saçma geliyor
Yabancı sınırı olsada olmasada oraya bir transfer gerekiyo yerli ya da yabancı farketmez.Oynadığımız oyun gereği en kilit mevki tartışmasız biri olmalı o bölgede

Çok iyi bir sol bek olacakken Cengiz Ünder gibi futbolu unuttu

Yabancı sınırı olsada olmasada oraya bir transfer gerekiyo yerli ya da yabancı farketmez.Oynadığımız oyun gereği en kilit mevki tartışmasız biri olmalı o bölgede
Tamam reis ben de diyorum oraya bir transfer gerekiyor da Taylan oynayacak neticede ligde değil mi ? Hernani gelsin Avrupa maçlarında oynasın diye mi 4 mil.€ bonservis ödeyeceğiz ?

Tamam reis ben de diyorum oraya bir transfer gerekiyor da Taylan oynayacak neticede ligde değil mi ? Hernani gelsin Avrupa maçlarında oynasın diye mi 4 mil.€ bonservis ödeyeceğiz ?
yo başka bölgeleri yerli yap kaan-kerem-elayis örneğin bu adamların alternatifinide yerli yap çözüm çok Dos şu an kalite olarak tartışmasız biri olmalı gerekirse diğer mevkileri yerli yap benim söylemek istediğim o

Yönetimle ne alakası var yav anladık sevilmiyoda burada her kötü transferi yönetim bilen bir güruh var yapmayın etmeyin yav bu moreno'nun ismi çıkmamışken kaç kere dendi hocanın listesinde diye yav bu arada yedlin'de hoca istemese gelmezdi çok net
Ben yönetim demedim ki..Transferleri kim yapıyorsa. Hoca olur scout olur yönetim olur artık kim yapıyorsa.
Ayrıca gördüğümüz üzere transfer işlerinden sorumlu kişide albayrak.Bu adama transferde yetki veren başkan ve yönetiminin elle tutulur tarafı yokdur.

Beyler konu dışı olacak kusura bakmayın ama forumdaki covid ana konusu silindi mi bulamıyorumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt