Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yabancı sınırlaması gelmişken öyle Hernani'ye 4 mil.€ filan bonservis ödeneceğini hiç düşünmüyorum. Zaten elimizde yerli oyuncu Kerem/E.Kılınç ve Taylan var bu adamların oynaması zorunlu gibi bir şey tutup Taylan 'ın yerine 4 mil.€ bonservis ile oyuncu almak pek akıllıca olmaz

Hı alırsın Kaan Ayhan 'ı Umut Meraş 'ı dersin benim 5 tane yerli oyuncum var 3 tanesini seçer oynatırım diye onu bilemem ama mevcut durumda Kerem/E.Kılınç veya Taylan 'ın yerine oyuncu bakmak saçma geliyor

Alternatif alınmasın demiyorum ama takımda bek yok orta sahanın ne olacağı belli değil sağ kanat transfer edilmesi lazımken tutup Hernani ile uğraşmak saçma geliyor
kerem,kılınç ve taylan ilk 11 de olursa çok ciddi sıkıntı yaşarız.
Diğer yönden baktığımız zaman ilk 11'e üç yerli oyuncu bulmakda sıkıntı.
Kaan ayhan falan bizim için çok önemli.
Zor ama keşke cengizi falan kiralık alabilsek çok iyi olur.
keşke çıksa bir babayiğit sponsor olsada mert müldür ve kaanı takımımıza kazandırsa...

Gerçekten işimiz çok zor.

Ama ne olursa olsun bu yabancı sınırı kararının iptal olma durumuda var.Bende iptal olacağını düşünüyorum.

giphy.webp

kerem,kılınç ve taylan ilk 11 de olursa çok ciddi sıkıntı yaşarız.
Diğer yönden baktığımız zaman ilk 11'e üç yerli oyuncu bulmakda sıkıntı.
Kaan ayhan falan bizim için çok önemli.
Zor ama keşke cengizi falan kiralık alabilsek çok iyi olur.
keşke çıksa bir babayiğit sponsor olsada mert müldür ve kaanı takımımıza kazandırsa...

Gerçekten işimiz çok zor.

Ama ne olursa olsun bu yabancı sınırı kararının iptal olma durumuda var.Bende iptal olacağını düşünüyorum.
Zaten yerli kalitemiz bok gibiydi senelerdir resmen Kerem şapkadan çıktı Emre Kılınç ve Taylan da bu orta saha yokluğunda gerçekten iş gördü yoksa 0 yerli ile bu yabancı sınırlamasını karşılıyor olabilirdik

Dediğim gibi Kaan Ayhan transfer edilirir veya beklerden biri yerli olsun diye Umut Meraş transfer edilir bilemem Okay/Cengiz filan kiralanabilir mi ? pek ihtimal vermiyorum ama bir kurşun atıp ne olacağına bakmak lazım

Maalesef eldeki durum bu reis...

yo başka bölgeleri yerli yap kaan-kerem-elayis örneğin bu adamların alternatifinide yerli yap çözüm çok Dos şu an kalite olarak tartışmasız biri olmalı gerekirse diğer mevkileri yerli yap benim söylemek istediğim o
Galatasaray'ın öyle bir bütçesi var da ben mi bilmiyorum reis ? eldeki yerli oyuncuyu beğenmeyip Kaan 'ı filan getirip bir de Taylan'ın yerine transfer yapabileceklerine inanmıyorum ben

Kaç senedir Galatasaray transfer gündemlerini takip ediyoruz bu kadar mantıklı içimize sinen hareketler yapılması imkansıza yakın

Galatasaray'ın öyle bir bütçesi var da ben mi bilmiyorum reis ? eldeki yerli oyuncuyu beğenmeyip Kaan 'ı filan getirip bir de Taylan'ın yerine transfer yapabileceklerine inanmıyorum ben

Kaç senedir Galatasaray transfer gündemlerini takip ediyoruz bu kadar mantıklı içimize sinen hareketler yapılması imkansıza yakın
Şampiyonluk seneyede zora girer o zaman gerçi ne zaman kolay oldu ki

Şampiyonluk seneyede zora girer o zaman gerçi ne zaman kolay oldu ki
Bilmiyorum reis bu yabancı sınırı en çok bizi zora düşürecek sanırım. Hep Kaan 'ı transfer ederiz diyoruz bir yerli olarak onu sayıyoruz da bence Luyindama 'yı satamazsak Kaan bile transfer edilemeyebilir

İlk defa transferde hayal kırıklığına uğramıyoruz neticede

tv100 spor muhabiri bu oyuncunun menajeri ile konusmus ve menajeri bizim ilgilendigimizi soylemis

Umarım stoper alırlar Kaan ayhan mı olur yoksa başka birimi bilmem ama luyindama başlarsak sezona gene önemli maçlarda mıçar şampiyonluktan eder sağlam nokta atışı 3 orta saha gerekli umarım stad sponsorluğundan gelecek parayı gene terim önderliğinde çöp olmaz artık bu şans

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt