Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat Özdemir: "Fatih Terim futbol direktörüyken 'Serbest bırakalım, bakalım ne oluyor?' diyerek bu kuralı getirdiler. Kulüplerimiz Türk oyunculara yer vermeyi hep kulak arkası ettiler."

aynen Milli takim da cok kötü durumda su an

Bu herife sövme zahmetine bile girmeyecem.

Livaja is yapar mi bizim ligde? Besiktas istiyormus ve anlasmaya yakinlarmis. Hirvat liginden gelen adam 1,7 milyon maas istiyormus. Verirlerse yuh artik.

Livaja is yapar mi bizim ligde? Besiktas istiyormus ve anlasmaya yakinlarmis. Hirvat liginden gelen adam 1,7 milyon maas istiyormus. Verirlerse yuh artik.
Eninde Sonunda menajerler bir Türk kulübüne çakacak bunu. 3 senedir ne Pr yaptılar adama belli değil.

Bu kulüp Anadolu kulübü mu olur yoksa 4 büyüklerden biri mi bilmiyorum ama cakacaklari kesin

giphy.webp

Interdeyken beğenirdim. AEK'da da iyiydi ama şimdi ne durumda bilmiyorum. Güçlü bir oyuncu kendisi iş yapar.

Bu gidisle böyle oynariz:

Nando
Yedlin Kaan Luyi Marcao Moreno
taylan Gedson
Hakan
Mo X

5-2-1-2

Oha Aston Villa Buendiayi almış 33 milyona çüş yahu.

Muslera
Omar-Kaan-Marcao-Moreno
Berg
Morutan-Gedson-Hakan-Onyekuru
Mohamed

Kaan 3.5
Morene 1 kira
Berg 2.5
Gedson 2 kira ( 10-12 opsiyon )
Morutan 8
Hakan free
Onyekuru 4

Dıagne Luyındama satışlarından 12-13 banko gelir.
Belhanda Falcao Feghouli Babel Linnes Şener Etebo gönderdiğin zaman da maaş bütçesi 25 milyon düşecek bonservis farkını maaş bütçesiyle denkleştirebilirsek çok güzel olur.
Burak Elmas yada Metin Öztürk başkan olursa bu kadro hayal falan olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt