Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.019
- 20.753
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maceraya gerek yok. Alinacak adamlar belli
Rüdiger
Kimmich
Davies
Kante
De Bruyne
De Jong ( Frank olan)
Mahrez
Neymar
Salih Özcan niye alinmiyor acaba biri bana bunu izah edebilir mi? Adam Alman U21 takiminda ilk 11 oyuncusu.
Salih Özcan niye alinmiyor acaba biri bana bunu izah edebilir mi? Adam Alman U21 takiminda ilk 11 oyuncusu.
Sporx haberi ama:
1,5 milyon imza parasını rüyasında görür. Almanya'da küçük takımlar o parayı vermez.1,5 milyon yıllık 1,5 milyon imza parası istediği söyleniyordu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1,5 milyon imza parasını rüyasında görür. Almanya'da küçük takımlar o parayı vermez.
Oyuncuyu begenmem de sporxin bizle ilgili olumlu haberini görmedimSporx haberi ama:
Fena toshak geciOrlar yorumlarda
Bek oyuncusu defans yapamasa da olur fikrini Fatih Terim 'e aşılayan kim oldu acaba ? bir kenara Yedlin'i bir kenara A.Moreno 'yu koyarak maçlara çıkabileceğimizi mi düşünüyoruz ?
Hayır zaten gol atmayı beceremeyen doğru düzgün hücum planı olmayan bir takımız ne zaman seri galibiyetler elde etsek bunlar hep az gol yediğimiz hatta gol yemeden maçları bitirdiğimiz dönemlerde oldu. Mesela bu sene ligin son 6 maçlık kısmında 6 galibiyet alırken hiçbir maçta birden fazla gol yememişiz, toplam 6 maçta 4 gol yemişiz. Daha geriye gidip 8 maç 8 galibiyet aldığımız döneme bakıyorum yine aynı şekilde hiçbir maçta birden fazla gol yememişiz toplam 8 maçta 3 gol yemişiz
Atalanta gibi korkunç bir hücum planımız tıkır tıkır işleyen atak organizasyonlarımız olmadığı sürece yediğimiz gole, takım defansına dikkat etmek zorundayız
İyi anasını satayım Yedlin 'de oynasın A.Moreno 'da gelsin Emre Kılınç'ın yerine de Emre Akbaba oynasın hatta Donk'u da forvete atalım kimin umrunda