Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu orjinal nba montlarından giyen var mi?orlando magic,chicago bulls falan.sicak tutuyo mu diye soracaktım.alacagim da.

İzlediğim deAndre Yedlin 3-5-2 ve kompakt bir 4-4-2 oyuncusu görüntüsü verdi. Hoca da bu dizilimleri ya çok az kullanıyor ya da verim alamıyor. Hoca bekte versatil oyuncuyu severdi, neden kendi sistemine(pasa dayalı 4-3-3 ve 4-1-4-1) bu denli ters bir oyuncu aldırdı anlamak güç. Keşke biraz daha düşünülse idi bu transferde, çok kötü oyuncu değil bu arada sadece yanlış transfer diyebilirim imkan varsa elden çıkarılabilir.
Versatil oyuncuya örnek, Riera, Eboue, Davala, Ergün, milli takımda Hamit v.s mesela Alioski bu profilde tam Terim oyuncusu. Hocaya böyle oyuncu lazım. Birileri kafasını karıştırıyor dr. Levent'den şüpheleniyorum.
Bonservis bedeli ödenmeden alinabilecek tek sag bek oldugu icin imzaladik sanirim. Bize uygun olani degil buldugumuzu aldik. Cok yanlis bir transfer oldugunu söyleyemeyiz. Ben ümitliyim. Sadece defansta daha yüksek konsantrasyonla oynamali. Adamin önüne Babel'i koydugun zaman otoban oluyor orasi. Omar ve Yedlin farkli tip bekler olduklari icin 2 farkli profilde sag kanat oyuncumuz olmali.

Sener, Linnes ve sakat haliyle Omar'i bile Yedlin'e tercih ederim. Zararin neresinden donersek kardir, kimsenin para verip alacagini düşünmüyorum ama kiralayip maaşının bir kismindan kurtulabiliriz.

Ozornafor nigerya maçında ilk 11 oynuyormuş nasıl oynadı acaba ilk yarı 0-0 .

Hamsik'e yıllık 2.2 milyon euro bağlamışlar. Bence hata yapıyorlar düşük maaşa, bonservisler yetenekli genç oyuncu yolundan gitmelilerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt