Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat transferinde interneti stalkladım atlanan nokta ve özellikle fenerlilerin savunmaları yine sahaya yansımadı bizle ne alakası var şeklinde.
Bir kişi de demiyor ki kardeşim sen o parayı gelir gösterip TFF denen gerzek kurumun bütçe saçmalığına tam gelir gösterdin. Bu kadar edepsiz bir zumre görmedim daha. Yöneticin bütçeyi deleceğiz birşey yapamayacaklar dedi, üstüne mesut için indirim yapıldı denildi indirim yok, üzerine 7 milyona irfan alındı hangi bütçe gösterilerek alındı soran çıkmadı. Üstüne de Vedat olayında bir üste çıkmayın utanın bir kere de yahu.
Üstüne belki de UEFA'ya da aynı şekilde gösterdin.
Bu direkt evrakta sahtecilik oluyor, İnşallah UEFA'ya toplam geliri net gelir diye göstermişlerdir de evrakta sahtecilikten 1 sene men yerler.

Hem kulübün haberi yok gibi işlere girişmişler, oldu lan o zaman Alanyaspor her sene venezuelaya 15 milyon Euro'luk satış yapsın. Karşılığında da kara parayı dolaşıma soksun para kendilerine gelmesin ama gelir göstersin. Bi bunlar akıllı.
Bu kdar boka batan ve hala edepsizce namussuzca davranan bir topluluk yok
İlk transfer gerçekleştiğinde Uefa buna el atarsa patlayacaklar yazmıştım, bekleyip göreceğiz

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 46
Yapmamız gereken belli alayına talip olup bu dangozlari afallatmak. Topçu başı 1 er milyon euro piyasa yükseltsek bu dangozlar yaptıklarının ne kadar salakça olduğunu anlarlar belki birazcik kafaları çalışıyorsa.
Screenshot_20210608_201843.webp

Marcao'nun yanına tecrübeli bir isim arayan Galatasaray, rotayı Sergio Ramos'a çevirdi. (AS)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ve yine sampiyon olamayacagiz

ne zaman ilk transferlerimiz boyle bos turklerden olussa o senesi sampiyon olamiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt