Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar yine iyi günlerimiz gibi geliyor bana 2 yıl sonra bankalar birliği anlaşması yüzünden gelirlerimizin %50 'lik kısmını borçlarımızın ödemesi için kullanmaya başlayacağız. Yaklaşık 9 sene sürecek bu ödeme

Şu andaki mevcut gelirlerimizle bile Avrupa arenasında bu kadar geriye düşmüşken büyük ihtimalle önümüzdeki 10 sene Avrupa ligi bile Türk takımları için ulaşılamaz olmaya başlayacaktır

Hoca yönetimin aldığı oyuncuları oynatmak istemiyor kerem,ozornafor,adem ,etobo ,Taylan.cagne hatta falcaoyu bile isteyerek oynatmıyor şüphesine kapıldım .
Onyekuru,Muhammed kendisi aldırdı son maçlar yedek oldular .
Arda,emre akbaba luyindama halleri ortada .
Feguli unutuldu .
Yani biraz da hoca çuvaldızı kendine batirsa ...

2019-06-10t201213z_1500232047_rc1c00251210_rtrmadp_3_soccer-euro-esp-swe_16_9_1560328464.jpg
düşüncesi bile bir acayip...seksten sonraki keyif sigarası gibi birşey

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Hoca yönetimin aldığı oyuncuları oynatmak istemiyor kerem,ozornafor,adem ,etobo ,Taylan.cagne hatta falcaoyu bile isteyerek oynatmıyor şüphesine kapıldım .
Onyekuru,Muhammed kendisi aldırdı son maçlar yedek oldular .
Arda,emre akbaba luyindama halleri ortada .
Feguli unutuldu .
Yani biraz da hoca çuvaldızı kendine batirsa ...
eski hocanın arkasından konusmaya gerek yok. kendi isimize bakalım.

Yedlin - Kaan - Marcao - Moreno
Fernandinho - Gedson
Calhanoglu
Akbunar - Mo - Kerem(Dervis)​

Fenerbahçeli Tisserand için Frankfurt, Union Berlin ve Stuttgart devrede. (Fanatik)

Milletin çöpü bile para ediyor..
Bizim ise premier ligde iyi performans sergileyen süper lig gol kralına hala talip çıkmıyor.

Yalandir. Stuttgart genc stoper ariyor. Union maasini karsiliyamaz (Kruse feneri soyduktan sonra, baya fedakarlik yapti diye onu alabildiler). Frankfurt anca N'Dickayi satarsa stoper alir. O gelir ile, Tisseranda götüyle bile bakmayip genc birini alirlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt