Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayin Recep Tayyip Erdogan hazretleri yine ortulu odenekden sevgili fbsine 4 milyon euro vermis denize 4 milyon odemis

Milletin seyini sey yapacak olan memo denen musmula suratlida para akitacakti taraftardan tepki gelince onu yalanladilar

Ohhhhh ne guzel beee akpbahce!
Hani bunu + tolgayi takast vermislerdi

ramos haberleri yalandır adamı city psg falan istiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Listemizde Gomis, Welbeck ve Balotelli var."

Bunlar yine iyi günlerimiz gibi geliyor bana 2 yıl sonra bankalar birliği anlaşması yüzünden gelirlerimizin %50 'lik kısmını borçlarımızın ödemesi için kullanmaya başlayacağız. Yaklaşık 9 sene sürecek bu ödeme

Şu andaki mevcut gelirlerimizle bile Avrupa arenasında bu kadar geriye düşmüşken büyük ihtimalle önümüzdeki 10 sene Avrupa ligi bile Türk takımları için ulaşılamaz olmaya başlayacaktır
Doğru planlama şart, senede 20 milyonluk oyuncu satabilecek sistem oturtursan seni etkilemez bu iş. Ama 2 milyona kaanı 1.9 milyona coulibaliy gibi neredeyse beleş transferleri kaçırmayacaksın.
Ayrıca sponsorlardan maximum geliri alabilmeliyiz. Geldik hadi sigorta şirketine 1 milyon euro'dan göğüs reklamını verelim başka sponsor gelmiyor dersen iflas bayrağını çekersin.
Bu seneye kadar stadyum isim sponsorluğundan sağlam tokatlama yapıyorduk o da azalacak ciddi gelir kaybına asıl oradan uğrayacağız senelik 10 milyon dolar veren başka kurum bulacak mıyız bu beceriksiz ordusuyla zor olan o.
Sponsorluklardan toplamda en az 15 milyon euro çıkarabilmemiz gerekiyor.

Ha en önemli şeyi söylemeyi unuttum önüne gelene para saçarsan da olmaz türk oyuncu için max çıta 400 bin euro olmalı o da maximum şimdi gider 1 milyon euro verir albayrak sonra çık çıkabiliyorsan ve ve ve falcao-feghouli- babelden kesinlikle zararsız kurtulmak zorundayız

keşke yaşansa

Mustafa Özgür Sancar: "Fenerbahçe'de çok farklı bir gelişme olabilir. Biraz uçuk gelecek ama bugün Fenerbahçe'de bu mesele konuşuluyor. Aykut Kocaman bir şekilde ikna edilirse Fenerbahçe'nin başına geçecek." (Tivibu Spor)

Malsenalden sağbeke soares ve osya elnenyide kiralık düşünebiliriz diğer bölgelere çok para saçacaksak

Tmarketi açtım sepete ekliyorum işe yarayabilecekleri
Cts vermiştim soares ismini elneny ismide düşecek birkaç güne

Ahmet denizci style beni izlemeye devam edin

Gedson 'un yeniden takımda kalması sağlansın
Kaan Ayhan ve Olimpiu Morutan transfer edilsin
Bir de olur da Yedlin veya Omar'ın sözleşmesinden çıkabilirsek sağ bek transferi

Muslera
Transfer-Kaan-Marcao-Transfer
Taylan
Gedson-E.Kılınç
Morutan-Mohamed-Kerem

Ben şöyle bir şeye fitim aslında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt