- 18 Eylül 2018
- 16.048
- 12.382
- 1.473
Nelson maçta süre aliyormu? Takip eden varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi alalım kimi istiyorsunuz?Bu transferler ile anadolu takimi olma yönunde hizla ilerliyoruz
@Barış Savaş sana diyorBen çok iyi kuş yakalarım. Geçen birini mıhladım ve raporladım. Gerçi raporlayınca siz bakıp araştırıyormusunuz, işlem yapıyormusunuz bilmiyorum? Bu arada hala forumda yüksek post sayılı kuşlar var.
Falcao bize gelmeden dunya kadar gol atti 100 milyon euro olmasi lazim o zaman hocam potansiyel transferi danimarka milli takimina seçilmiş 22 yasinda 180 kusur maca cikmis bir oyuncu parada kazandirabilecek nasil bir beklenti var 5 yillik maliyeti 12 milyon euro yu gecmiyor toplamdaNelsson 6-7 milyon bonservis hak edecek ne yapti çok merak ediyorum
YedekteymişNelson maçta süre aliyormu? Takip eden varmı?
1 milyar euroyu istemedim diye beni raporlamis @Mert MERT@Barış Savaş sana diyor
11 de değildi. Sonra ne oldu bilmem.Nelson maçta süre aliyormu? Takip eden varmı?
Yedek oyuncuyu çkmışlar bize!Nelson maçta süre aliyormu? Takip eden varmı?

Yedekte böyle biri olmalı. Pahalida degil. Önüne 1 tane daha kanat al tamamdirŞu muric denen eleman videolarda fena iyi gözüküyor da oyun içinde nasıl acaba.
Yürüyerek maç alan cinsten lavuk
Aynen , inşallah dönecekHala gönlü bizde
Ben varım üç leşim var.Forum'dan civ civ sesleri ve karga sesleri geliyor.
Yokmu bir kuş avcısı aramızda?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hayır instagramındaki profilinden hiç silmediYeni mi bu
Çok uzun zamandır profili böyleYeni mi bu
Bize transferinden sonra koymuştu hala değişmediYeni mi bu