- 1 Ağustos 2009
- 47.082
- 49.400
- 4.878
2 gün dinledireyim seni. Affedilmez bir hataKarışıklık oldu. afedersiniz dikkat edecegim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gün dinledireyim seni. Affedilmez bir hataKarışıklık oldu. afedersiniz dikkat edecegim
Ön tarafa transfer yapamasak ve transfer dönemi bitmiş olsa haklısın derim fakat demek ki harcayabiliyoruz, biraz daha beklemekte fayda varYine pahalı stoper alıyoruz yabancı gerçekten akıl tutulması başka izahı yok. En az para edecek mevkiye tutsa bile biz inatla en fazla yatırımı yapiyoruz gerçekten neyi zorluyorlar anlamıyorum ya 20 m stoper mi saticaz sanki tutmama ihtimalini geçtim zaten de şu an elzem olan bu mu gercekten tuhaf. Takım kisirliktan ölüyor, her maç geriye attığımız toplardan o veya bu sebepten gol yiyoruz hala stopere para döküyoruz...
Trezeguet'i çok beğenen biri olarak Boupendza güvenilecek adam değil, çok kendine oynuyor ve her maç 10 şut çekiyor, bu özgürlüğü set hücumu yapan takımlarda vermezler. Defansif katkı ve topsuz alanda zaten zayıf.Boupendza yı fazla küçümsüyor millet. Attığı gollere dikkat edin çoğu kapalı savunmaya karşı. Fenerin 11 kişi kapandığı maçta bile mal etti tüm defansı.
Öyle kontra atak topçusu falanda değil. Her türlü set oyununda tehlike. Sağ sol orta all rounder forvet resmen.
Trezeguet gibi bok atıyorlarda sonra anlaşılır değeri.
Okadar kuş var BURDA has cimbomluyu dinlendiriyorsun ha yazıklar olsun2 gün dinledireyim seni. Affedilmez bir hata
Kuşları şutlarız cimbomluları dinlendiririz. Yaklaşımımız bu şekilde.Okadar kuş var BURDA has cimbomluyu dinlendiriyorsun ha yazıklar olsun
Hocam adam ligin içinden geçti tüm takımları delik deşik etti . Tam kapalı savunma kilidi açacak adam yapma allah aşkına keşke alabilsekTrezeguet'i çok beğenen biri olarak Boupendza güvenilecek adam değil, çok kendine oynuyor ve her maç 10 şut çekiyor, bu özgürlüğü set hücumu yapan takımlarda vermezler. Defansif katkı ve topsuz alanda zaten zayıf.
Trezeguet çok faydalı oynuyordu hem oynuyor hem oynatıyordu, playmaker gibi.
Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri hikayesini dinleyip, kaleciye geri pas atması için aldığımız bir stoperle hayatımıza devam ederiz bu işin sonunda aksi pek mümkün değil gömü bulmadı isek.Ön tarafa transfer yapamasak ve transfer dönemi bitmiş olsa haklısın derim fakat demek ki harcayabiliyoruz, biraz daha beklemekte fayda var
verdiğimiz bonservisleri 4-5 yıla böldüğümüz için sanmıyorum problem olacağını. gedson+halil+sağ kanat yeterli olacaktırProfesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri hikayesini dinleyip, kaleciye geri pas atması için aldığımız bir stoperle hayatımıza devam ederiz bu işin sonunda aksi pek mümkün değil gömü bulmadı isek.
Bu tip adamlar çok git gel yaşarlar ve takımın kralı yapmazsan çabuk düşerler. Ligin son bölümünü hatta Krasnodar işi olmadıktan sonra iyi değildi çoğu maçta.Hocam adam ligin içinden geçti tüm takımları delik deşik etti . Tam kapalı savunma kilidi açacak adam yapma allah aşkına keşke alabilsek
Yapacağınız kıyasaBenfica’nın Jimmy Durmaz muamelesi çektiği adam bizim için ne kadar kıymetli baya çaptan düşmüşüz.
Bitirdin bizi keramettin bitirdin :-)) o zaman morutan ı alıp gelelim ona ne diyorsunBu tip adamlar çok git gel yaşarlar ve takımın kralı yapmazsan çabuk düşerler. Ligin son bölümünü hatta Krasnodar işi olmadıktan sonra iyi değildi çoğu maçta.
Hatay'ı da fazlasıyla izledim geçen sene, iddiamın arkasındayım. En baştan beri ederinin 3 bonservis 300 bin euro maaş olduğunu da söylüyorum.
Getirebilirlerse evet yeterli olur, umarım gelirler bir an önce de top oynamak için fırsatımız olur yoksa yine yan yattı çamura battı hikayeleri dinleyip hoca haklı aslında yea Ocak gelsin bakarız modunu açmamız pek uzun sürmez gibi.verdiğimiz bonservisleri 4-5 yıla böldüğümüz için sanmıyorum problem olacağını. gedson+halil+sağ kanat yeterli olacaktır
Ne olmus? Video link falan göndersenAndrew Robertson'a ne olmuş öyle ya. İçim kalktı izlerken.
Menşınlarıma da dönmüyorsun artık.Yapacağınız kıyasa