Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sörloth mostafa ikilisimi? Aman Allahım. Hocam uefa avrupa ligini kafaya koymuş bu sene. Seneye de şampiyonlar ligi yarı finali diyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Almanlar oyuncunun kesinlikle Türkiye'ye gitmeyeceğini, istemediğini söylüyor. Üstelik adamlar net 20 milyon istiyor, kiralamaya da karşılarmış. Buralara yolu düşmez.

porto genclerden yine çok tempolu güzel kadro kurmus;joão Mário isminde sağ bek sağ açık gibi oynayan gayet iyi bi alt yapı oyuncusuda çıkarmıs 1-2 yıla 30-40 arası satar çocuk gayet iyi

Dorukcum artık enerjini antuya mı yöneltsen diyorum? Geçmiş mesajlara geçtin like manyağı olduk. Bildirim üstüne bildirim.

Sosyal medyada konuşuluyo. Sencede iyi olmaz mı?

Gerçekçi değil ve bence sorunumuz forvet değil. Topu forvete veya işte o bölgeye taşımak ve orada tutmakta sorun yaşıyoruz, atak bitirme dönen top kazanma gibi gibi bunları yaparsak ve hoca rahat bırakırsa Mustafa taşır bu takımın 9 numarasını

Almanlar oyuncunun kesinlikle Türkiye'ye gitmeyeceğini, istemediğini söylüyor. Üstelik adamlar net 20 milyon istiyor, kiralamaya da karşılarmış. Buralara yolu düşmez.
Hocam mohammed ileride ikili oynamalı. Yoksa daha çok söveriz

Bu sistemde beklerin hücum özgürlüklerini arttırmış oluyoruz. Boey buna çok uygun bir isim olmasa da Aanholt'tan beklemediğimiz bir skor katkısı alabiliriz.

Ekli dosyayı görüntüle 133930

pas yuzdesi yuksek oyun olusumlari oynamaya calistigimiz icin ekledigin sablon efektif olabilir bahsettigin sekilde ozellikle.

*misal ben 4231'i ozellikle cicaldau dan en efektif ,en verimli ve en rahat hissettigi mevkiden dolayi ustunde durmustum bahse gectigim baslik altinda.

bunu tabiki sonradan gelen boey,pva,berkan yokken yapmistim-cicaldau haberi ilk ciktigi donem ve kendi ozel resmi basliginda... bahsini ettigim baslikta transferlerimiz tamamen sona erdiginde guncel kadro ve 11 uzerinden kurguya yonelik yeni nacizane bir yorum ekliyebilirim gerekirse...

transfer sezonu basladigi ilk gunden bekledigim elzem isim; gedson...umarim bir sekilde tamamlanir...
memnun oldugum ilk transfer haberi isim cicaldau...
formamizla ilk macini izledigim berkan'in futbol aklini begendigimden dolayi memnunum ozellikle...
pva nuksetme durumu olmazsa taraftarlarimizi memnun edecegini dusunuyorum,.ilk haberi ciktiginda buna benzer bir yorum yapmistim. boey konusunda da bir kac sey karalamistim,..kendi ozelinde iyi basladi umarim devami gelir.
stoper konusunda yorumum guncel mevcut.

hocanin dedigi uzerinden gidersek, bir kac yeni oyuncu gelecek... stoper,sag kanat,gedson belki cdm,...
4 mevkiden bakalim hangileri gelecek...

lige az kaldi,,,saglam bir giris yapmaliyiz.

Gerçekçi değil ve bence sorunumuz forvet değil. Topu forvete veya işte o bölgeye taşımak ve orada tutmakta sorun yaşıyoruz, atak bitirme dönen top kazanma gibi gibi bunları yaparsak ve hoca rahat bırakırsa Mustafa taşır bu takımın 9 numarasını
Hocam bense güçlü bir forvetle daha çok iş yapar diye düşünüyorum. Mostafa çok geziyor o yüzden de çok yoruluyor. Muric bile olabilr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt