Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw niye boyle ufak tefek seylere takiliyorsunuz arkadasya Adamin dogum.gunu ne yapacaklar kutlamayacaklar mi?

canlı yayımlanan bi idmandan sonra gördüm idman bitiyor biri pasta getiriyor yalandan tebrik fln taş çatlasa 2 dkda bitior gören de idmanın yarısını doğum günü partisi tutuor sanır ... 🥸

canlı yayımlanan bi idmandan sonra gördüm idman bitiyor biri pasta getiriyor yalandan tebrik fln taş çatlasa 2 dkda bitior gören de idmanın yarısını doğum günü partisi tutuor sanır ... 🥸

Ayak tenisi
Pasta

Bunların surekli konuşulması sıktı artık

Dedim yine söylüyorum. Vasata alıştırdılar taraftarı 👍
Sattığın kadar al yasağı vardı 3 senedir, kiralık peşinde koştular ve sağlam kiralık oyuncular da aldılar daha yeni kalktı yasak. Pandemi vardı bi gelirler azaldı, tamam eleştirelim de gerçekleri de görerek eleştirelim, vasat üstü herhangi bir oyuncu 15-20 den başlıyor, Avrupada 25-40 milyonluk transferler sıradan hale geldi.

Alınmamalıydı yada niye alındı demedim farkındaysan. 8 numarada Berkandan 11 topçusu olmaz. Rotasyon için düşünülse amenna.

Ama hocanın kafasında taylanla ikisini beraber oynatmak var.
Yahu tamam işte, ilk 11 için yeterli görmüyorsun, anladık. Kim/kimlerin alınması seni tatmin ederdi de vasata alışmamış olurduk? Buna cevabın yoksa ne anlatıyorsun?!..

Alacağımız sağ kanat:

- Topu önüne değil ayağına da isteyebilecek.
- Oyuna diğer oyuncuları pas ve verkaçlarla dahil edebilecek.
- Topu tutup sıfıra inen bek oyuncusunu iyi pasla görebilecek.
- Teknik kapasitesi yüksek, sağa sola çekip içeri isabetli orta yapabilecek.
- İçe kat edip şut açısı yaratabilecek (Solak olması bu yüzden tercih sebebi)
- Mümkünse duran top kullanabilecek biri olmalı (böylece soldan Cica sağdan bu kullanır, dengeli).

FM tabiriyle passing, technique, vision, crossing(orta açma), corners, long shots(uzaktan şut) özellikleri yüksek biri olmalı. Dribbling, Agility (çeviklik) ve Strength (güç) de iyi olsa ballı lokma tatlısı olur tabii ama öncelik değil. Normalde kanatlarda aranabilecek hız, hızlanma ya da bitiricilik gibi özellikler burada öncelik değil.

Dolayısıyla Jozwiak, Boupendza gibi isimler çok kalite olsa da bizim aradığımız sağ kanat profiline çok yakın değiller. Yazdığım profilde bi sağ kanat gelirse solda çok daha az Babel izleriz.
Tamda karida istiyon mu? demelik post olmus bu

Ayak tenisi de öyle. Maalesef taraftarın vahim bir akıl tutulması var bu konularda.

E8SVjrwWUAQVoX8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt