Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohammedin sonunu hiç iyi görmüyorum hoca kafayı takmış durumda. Ekstra işler yapmasını istiyor. ceza sahası golcüsü olmanın ötesinde.. Aslında iyi adam ama sıkıntılı.
iranlıların,arapların istanbula gelip rahat ortamı görünce sapıtması gibi bu çocuk da aynı şeyi yaşadı muhtemelen. geçenlerde yorumcu sinan yılmaz, geldiği ilk zamanlarda bile gece gezmelerini abarttığı duyumunu aldığını söyledi.

Morutan işi tam istediğimiz kıvama geliyor gibi sanki. Oyuncunun kafası karışık performansı düşük. 5-6 ya alırız rahat transferin son günleri.
İzledim yine berbat oynadı.ne özelliği var 5-6 verilecek.romanya milli takımında yok kendi takımında formsuz.diyelim ki GS a gelmek için bilerek kötü oynuyor bunu şakayla karışık söyledi zaten,yarında premier lige gitmek için bize aynısıni yapacaktır.ben şahsen karaktersiz futbolcu istemiyorum GS da.denayer gibi adamlar gelsin.transferde karaktere bakmak çok önemli .

Guendouzi, shelvey, seko fofana, savanier

Bunların hepside alabileceğimiz bütçe dahilinde transfer oldular. Ama sizin gibi vasat sevicilere fazla gelir rengim boşver çok kafa yormaya gerek yok. Transfer komitesi başkanı değiliz.

Gelmiş desteklemek düşer. İnş yanılan ben olurum. Aslolan Gala
Senn yazdıkların vasat altı renktaş. Hayır shelvey kazmasını ne yapacaksın anlamadım.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Morutan'ı bir ara çok istiyordum ama bende biraz soğuğum artık bu transfere. Hem başkanlarının tutumu hemde daha net katkı alınacak bir isim alınması gerektiğini düşündüğümden böyle bir fikre kapıldım. Sağ öne illaki çok genç bir isim almak zorunda değiliz bence.

Yasakli kaynak kanat icin bir oyuncu ile anlasmak uzere oldugumuzu soylemisti, o oyuncuyu bugun aciklamis, daha once ilgilendigimiz sol kanat Kamil Jozwiak. Bana pek inandirici gelmedi. Ben sol ayakli bir sag kanat bekliyorum.

Hoca Jozwiak'ı daha önce istemişti Moder ile beraber.

Hoca ne kadar takıntılı bilirsiniz, bence haberler doğru.

Doğru adamı bilemem ama Polonyalılar baya tutuyor bunu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bizim yönetim hafta sonu transfer yapmamak için yemin etmiş sanırım

Muslera
Boey
Nelsson
Marcao
Luyindama (transfer)
Yedlin
PVA
Gedson
Cicaldau
Babel (transfer)
Mohamed
Sağ kanat
Orta saha
Yedek forvet

14 yabancı hakkını böyle kullanırız herhalde.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

ileriyle oyunu beyniyle oynayan bi hücumcu, ortaya 3. stoper gibi rakip atağı kesecek bi 6 numara ekleyene kadar elekizasyon devam edecek gibi görünmekte.
6 numara mevzusunu çözersek stoperler hakkında söylenen bence boş söylemler de kesilir biraz. Rumen herif beynini kullanıyor mu acaba

iranlıların,arapların istanbula gelip rahat ortamı görünce sapıtması gibi bu çocuk da aynı şeyi yaşadı muhtemelen. geçenlerde yorumcu sinan yılmaz, geldiği ilk zamanlarda bile gece gezmelerini abarttığı duyumunu aldığını söyledi.
80 li yıllarda mı yaşıyoruz gece gezmeleri olunca fizik kalitesi düşüyormuş neymar haalaand mbappe falan dışarı çıkmıyodur zaten

ha bu sinan yılmazdır kazan dairesidir falan tam birilerinin kalemşörleride neyse bilen biliyor zaten ne halt olduklarını

bu kadar kolay memlektte iftira falan atmak .
luyindma disiplinsiz yedlin vegan mostaffa alemlerde takıma bak be gönder yenisini al nasılsa para bol.

Bence nelsson transferi yattı sanırım oyuncu son anda yan çizdi ve bize gelmekten vazgeçti suratı çok asıktı çünkü takımıma bu kadar az kazandırmak bana koyar tarzı bir surat ifadesi vardı maç
öncesi

Büyük ihtimal ileride daha fazla para kazandırmak için böyle bi karar aldı lakin yan çizmesini kendisine yakıştıramadım

6 numara mevzusunu çözersek stoperler hakkında söylenen bence boş söylemler de kesilir biraz. Rumen herif beynini kullanıyor mu acaba

tek 10 dakikalık videosunu izledim temposuz herif tabi, zaten o yetenekle romanya'da takılması için ciddi tempo sorununun olması lazım. ama bu ligi geçen yıl yürüyerek hallaç pamuğu gibi atan ghezzal gerçeği de var. onun kadar fark yaratırsa zaen yeter de artar ki 5 yıl sonra daha iyi topçu olma ihtimali de ghezzal'in çok üstünde. boku püsürüyle maaşı zart zurt 10 milyona kapatabilirsek bizim için baya iyi iş olur, zamanında altyapı turnvuasında izleyip bruma'ya 10 milyon bayılmış kulübüz, ki ona rağmen zarar da ettirmedi, öyle bi riske morutan için de girilir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt