- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
haluk cok kolpa yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iranlıların,arapların istanbula gelip rahat ortamı görünce sapıtması gibi bu çocuk da aynı şeyi yaşadı muhtemelen. geçenlerde yorumcu sinan yılmaz, geldiği ilk zamanlarda bile gece gezmelerini abarttığı duyumunu aldığını söyledi.Mohammedin sonunu hiç iyi görmüyorum hoca kafayı takmış durumda. Ekstra işler yapmasını istiyor. ceza sahası golcüsü olmanın ötesinde.. Aslında iyi adam ama sıkıntılı.
İzledim yine berbat oynadı.ne özelliği var 5-6 verilecek.romanya milli takımında yok kendi takımında formsuz.diyelim ki GS a gelmek için bilerek kötü oynuyor bunu şakayla karışık söyledi zaten,yarında premier lige gitmek için bize aynısıni yapacaktır.ben şahsen karaktersiz futbolcu istemiyorum GS da.denayer gibi adamlar gelsin.transferde karaktere bakmak çok önemli .Morutan işi tam istediğimiz kıvama geliyor gibi sanki. Oyuncunun kafası karışık performansı düşük. 5-6 ya alırız rahat transferin son günleri.
Senn yazdıkların vasat altı renktaş. Hayır shelvey kazmasını ne yapacaksın anlamadım.Guendouzi, shelvey, seko fofana, savanier
Bunların hepside alabileceğimiz bütçe dahilinde transfer oldular. Ama sizin gibi vasat sevicilere fazla gelir rengim boşver çok kafa yormaya gerek yok. Transfer komitesi başkanı değiliz.
Gelmiş desteklemek düşer. İnş yanılan ben olurum. Aslolan Gala![]()
6 numara mevzusunu çözersek stoperler hakkında söylenen bence boş söylemler de kesilir biraz. Rumen herif beynini kullanıyor mu acabaileriyle oyunu beyniyle oynayan bi hücumcu, ortaya 3. stoper gibi rakip atağı kesecek bi 6 numara ekleyene kadar elekizasyon devam edecek gibi görünmekte.
80 li yıllarda mı yaşıyoruz gece gezmeleri olunca fizik kalitesi düşüyormuş neymar haalaand mbappe falan dışarı çıkmıyodur zateniranlıların,arapların istanbula gelip rahat ortamı görünce sapıtması gibi bu çocuk da aynı şeyi yaşadı muhtemelen. geçenlerde yorumcu sinan yılmaz, geldiği ilk zamanlarda bile gece gezmelerini abarttığı duyumunu aldığını söyledi.
6 numara mevzusunu çözersek stoperler hakkında söylenen bence boş söylemler de kesilir biraz. Rumen herif beynini kullanıyor mu acaba