Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
listede *lutu ismini gorunce - o gunler aklima geldi,...
lakabi ; > little hagi .
Resmi oynamadı bizde diye hatırlıyorum
Bir hazırlık maçını hatırlıyorum
Herif 30 kiloydu kim dokunsa yerde kalıyordu
images%20(7).webp
images%20(5).webp

Gedson gelirse şu tarzda bir kadro iş yapar mı acaba ;

Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Gedson Taylan Berkan
Cicaldau Kerem
Mohamed

Cicaldau ve Kerem içte oynayan iki 10 numara gibi rol alırsa bu taktik işleyebilir. Kerem'de böyle sıfıra inen safkan bir kanattan ziyade golcü bir isim onuda iç oyuncusu gibi kullanabiliriz aslında 5'li bir orta saha gibi. Bu orta sahayı Emre Kılınç,Barış gibi isimlerle yedekleyip dinamik bir ekip oluşabilir.

Muslera
Gedson Taylan Berkan
Cicaldau Kerem
Mohamed

Cicaldau ve Kerem içte oynayan iki 10 numara gibi rol alırsa bu taktik işleyebilir. Kerem'de böyle sıfıra inen safkan bir kanattan ziyade golcü bir isim onuda iç oyuncusu gibi kullanabiliriz aslında 5'li bir orta saha gibi. Bu orta sahayı Emre Kılınç,Barış gibi isimlerle yedekleyip dinamik bir ekip oluşabilir.
mevcut hücum oyuncularımızdan hangi kombinasyonu oluşturursak oluşturalım çok kısır kalırız. bu ekip de farklı olmayacaktır.

iyi futbol oynadığı için özendiğimiz, beğendimiz takımların hemen hepsinde top ile hareket etme becerisine haiz oyuncular varken bizde hiç yok. bu eksiğimizi kapatmadan hücuma renk katamayız. mostafa da çürür gider.

Muslera
Gedson Taylan Berkan
Cicaldau Kerem
Mohamed

İnce işi yapacak dediğimiz adam eksikliğini yaşarız o yüzden oyun görüşü yüksek pasör orta açacak çalım atabilecek sağ kanat elzem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

baya komik
özel ne yaptıklarını yazarsan attığın link anlam kazanır
tabi biliyosan
yoksa bizim yaptığımız bi çalışmaya hayli benziyor
arada çıkan üçgenler fln seni etkiledi heralde
Yok bizimkilerde yapiyor dogru ekip halinde blok halinde dar alanda baski hucum ve savunma o yuzden maclarda dar alanda yag gibi akiyoruz sen ne anlatiyorsun ben en son terim idmani izledim gomisli sezon duz kosu top kapmaca cift kale mac baska hic birsey yok biz bunlarin %30 unu yapsak ligi sile supururuz

Elmas ne yapti etti sag acik ve Gedson haric transferleri ilk lig macina yetistirdi.

Artik o bolgeler haric baska yere gelecek oyuncularin mevkisinde en az 1 oyuncu var

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ açık transferi de lige kadar yetişirse tadından yenmez. Eğer oraya düşündüğümüz daha komple ve isimli biriyse son günlere doğru gelir genç alacaksak bu hafta gelmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt