Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson gelirse 16 yabanci
Ozi ve Sedika %100 gider
Luyi ve Cagne de %100 satilacak gibi.
Omar icin lisans cikmaz.
Geriye Fegh ve Falcao kaliyor. Bu ikisi kalsa bile 11 yabanci ediyor. Eger ikisi de giderse 9 kisi.
Gedson 10
Sag kanat 11
Yedek solbek 12
Muric 13
Geriye 1 hak kaliyor. Halil gelirse belki Dieng tarzi biri alinir
Nelsson gelirse 16 yabanci
Ozi ve Sedika %100 gider
Luyi ve Cagne de %100 satilacak gibi.
Omar icin lisans cikmaz.
Geriye Fegh ve Falcao kaliyor. Bu ikisi kalsa bile 11 yabanci ediyor. Eger ikisi de giderse 9 kisi.
Gedson 10
Sag kanat 11
Yedek solbek 12
Muric 13
Geriye 1 hak kaliyor. Halil gelirse belki Dieng tarzi biri alinir
Felaket bir haber okudum. Yeni gelecek kurala gore lisansi cikmayanlar da 14'e sayilacak. Hatta kiraliklar da. Feneri filan daha cok etkiler ama bizi de etkiler.
Falcao
Fegh
Cagne
Omar
Sedi
Ozi
Zaten direk 6 kisi var. Babel'i de saysan 7 kisi.

Felaket bir haber okudum. Yeni gelecek kurala gore lisansi cikmayanlar da 14'e sayilacak. Hatta kiraliklar da. Feneri filan daha cok etkiler ama bizi de etkiler.
Falcao
Fegh
Cagne
Omar
Sedi
Ozi
Lisansı çıkmayan,kiralık oyuncu nasıl 14 icinde sayılır yahu.Böyle bir ihtimal yok.

Ersin
Rosier Vida godin* rıdvan
Salih josef
ghezzal teixeria larin
Costa*

altay
Tisserand koreli szalaı
burak sosa ozan kolosınac*
Mesut valencia pelkas

Uğurcan
b.peres edgar hugo ismail
berat
hamsik bakasetas
gervinho cornelius nwakaeme

Muslera
Boey nelsson marcao Pva/ömer
cica Berkan gedson*
Morutan* momo/halil kerem

Az çok böyle olacaktır. Hala en kötü kadro bizde. Çocuklar iyi oynarsa çıkarız bu cendereden.
En kotu kadro bizde sozune katilmiyorum. Oyuncu oyuncu bakmiyalim. Baska faktorler oynuyor isin icinde. nzonzi seri lemina tandemi bu ligde islemedi.

Besiktasin kadrosu inanilmaz yasli. Topu ayagina bekleyen topcular var. Geri kosu yapmiyacaklar, pres oyunu olmiyacak. Yerli rotasyonu 4 buyukler arasinda en zayif takim. Lig maratonu uzun, sakatliklar, cezalilar + 6 tane sampiyonlar ligi maclari olacak

Fenerin kadrosu kotu degil fakat gecen sezonla suan arasinda bir fark yok. hersey hocanin performasina bagli. cok fazla transferde beklemiyorum. gelse bile bizim gibi scout transferi olacak.

Trabzonunda kadrosu bjk gibi. genc bir kadrolari yok bide looser bir hoca ve klup. messi gelse bile bir sekilde sampiyonlugu verecek bir klup ts.

Bizim elimizde muhtemelen ligin en tempolu en genc kadrosu olacak. hepsi genc oldugu icin hocanin topculari gelistirmesine, taraftarin sabrina bide scout ekibinin basarina bagli. fiyasko topcularda cikabilir sonucta olmus* olan topcular degil gelecekte* olacak olan topcular.

Ersin
Rosier Vida godin* rıdvan
Salih josef
ghezzal teixeria larin
Costa*

altay
Tisserand koreli szalaı
burak sosa ozan kolosınac*
Mesut valencia pelkas

Uğurcan
b.peres edgar hugo ismail
berat
hamsik bakasetas
gervinho cornelius nwakaeme

Muslera
Boey nelsson marcao Pva/ömer
cica Berkan gedson*
Morutan* momo/halil kerem

Az çok böyle olacaktır. Hala en kötü kadro bizde. Çocuklar iyi oynarsa çıkarız bu cendereden.
Ts hücum hattı acayip farklı duruyor.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En kotu kadro bizde sozune katilmiyorum. Oyuncu oyuncu bakmiyalim. Baska faktorler oynuyor isin icinde. nzonzi seri lemina tandemi bu ligde islemedi.

Besiktasin kadrosu inanilmaz yasli. Topu ayagina bekleyen topcular var. Geri kosu yapmiyacaklar, pres oyunu olmiyacak. Yerli rotasyonu 4 buyukler arasinda en zayif takim. Lig maratonu uzun, sakatliklar, cezalilar + 6 tane sampiyonlar ligi maclari olacak

Fenerin kadrosu kotu degil fakat gecen sezonla suan arasinda bir fark yok. hersey hocanin performasina bagli. cok fazla transferde beklemiyorum. gelse bile bizim gibi scout transferi olacak.

Trabzonunda kadrosu bjk gibi. genc bir kadrolari yok bide looser bir hoca ve klup. messi gelse bile bir sekilde sampiyonlugu verecek bir klup ts.

Bizim elimizde muhtemelen ligin en tempolu en genc kadrosu olacak. hepsi genc oldugu icin hocanin topculari gelistirmesine, taraftarin sabrina bide scout ekibinin basarina bagli. fiyasko topcularda cikabilir sonucta olmus* olan topcular degil gelecekte* olacak olan topcular.
Ben de sahada farklı olacağını biliyorum. Hoca enerjisi yüksek kadro kurup oyun anlayışımızı önde presse çevirecek zaten. Bu yüzden genç transferler yapılıyor. Kadro ile oyunumuz değişecek ama ne olacak belli olmaz. İnşallah güzel olur.

Yalnız Cornelius çok iyi transfer, bence Sorloth'dan bile daha iyi bir etki bırakacaktır. Ayı gibi kuvvetli bir herif, zaten burada İskandinav futbolcuların başarısız olması gibi bir durum pek kolay olmuyor.

Peki kral kızma. Yanlış yorumladım demek ki.

Yok renktaş senin düşüncen öyle fikrine saygı duyuyorum o yüzden bence dedim zaten. Diğer takımların yapılanmalarını pek beğenmiyorum. Yazdığın gibi gedson ve sağ tarafa iyi bir oyuncu gelirse baya fark yaratan takım oluruz. 3 kulvarda oynayacak takımlar. Genç ve dinamik takım olmamız fark yaratır diye düşünüyorum. İyi kötü bir Türk kadromuz da var Fener dışında diğerleri bu konuda sıkıntı yaşarlar

Falcao
Fegh
Cagne
Omar
Sedi
Ozi
Bu kararı muhtemelen düzeltirler. En olmadı biraz daha uğraşır sözleşme fesih yaparsın. Basketboldaki gibi danışıklı fesihler ile kiralık süreçleri olur ama manasız tabii, düzeltilmesi en doğrusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt