Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
analizlerime göre sacha ve berkan iyi arkadaş olmuşlar. cicaldau ortama biraz daha uyum sağlamış gibi ama hala bir çekingenlik görüyorum kendisinde.
Cica biraz soğuk nevale gibi.d Alışır alışır iki gol atsın taraftarla kucaklaşsın alışır.

Di maria :( İnanılmaz seviyorum adamı. 40 yaşında düşer mi bize?
Fatih terim realde gözden düşmüş ve yedek klübesine çakılıyken istemişti. ünal aysal zamanıydı. 10 milyon euro teklif ettik belki biraz daha cömert olsak alabilirdik. Sonra mou geldi çat takıma koydu. Daha sonra koptu zaten 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu sonrasında manu ve psg.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu da iyice kolpa oldu

32227942-0-image-a-5_1598031029501.jpg

harrouri gelsin takıma alışsın 1 ay gedsonla mı uğraşacaz
1 ay uğraşıp mutlu sona ulaşacaksak gedson nöbetine devam

özellikleri gereği çok değerli bir topçuya dönüşme ihtimali yüksek. merkezde oynamasın rağmen defansif özellikleri yüksek ve atlet çok fazla oyuncu yok.

Lucas Torreira: "Boca Juniors'ta oynamak için ölüyorum. Şimdi olmazsa da, yaz transfer döneminde ya da sonra olmalı. Annem vefat ettikten sonra, menajerime Avrupa'da daha fazla futbol oynamak istemediğimi söyledim. Boca'ya gitmek istiyorum."

Yatmis

Fatih terim realde gözden düşmüş ve yedek klübesine çakılıyken istemişti. ünal aysal zamanıydı. 10 milyon euro teklif ettik belki biraz daha cömert olsak alabilirdik. Sonra mou geldi çat takıma koydu. Daha sonra koptu zaten 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu sonrasında manu ve psg.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
75 milyona Manuya gitti 😁😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt