- 11 Haziran 2015
- 39.685
- 28.160
- 2.193
şutları iyi gibi duruyorbunun da sol ayağı bazuka gibi midir acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şutları iyi gibi duruyorbunun da sol ayağı bazuka gibi midir acaba ?
Suyu bulandırmak mıMenajer Becali: "Stanciu'nun Galatasaray'a transferinin gerçekleşmeme sebebi, oyuncunun temsilcileri tarafından söylenen yalanlardır. Tek işleri suyu bulandırmak olan menajerler, Slavia Prag cephesine yalanlar söyledi ve bundan dolayı görüşmeler durdu." (Telekom Sport)
Yahu Muslera sütten çıkma ak kaşık değil Semih ama rahat pozisyon burada Aytaç'ın. Bok var kaleciye dönüyor; gerçi kenar mı istiyor bunu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum.Musleranin yatigi 1 degil 2 degil.Ebimizi belledi son 3 macta .Oysaki ilk yaridaki baski kurdugunuz dakikalarda pozisyinlar Aytacin yaptigi ortalar sayesinde geldi.Bi macta Adam asmayalim
Dreyer hakkında ne düşünüyorsun? Ritsu Doan, Plata, Artur Victor(pahalıdır muhtemelen) vs var aslında. İzlemediğim ama bize yazılan Helinho gibi Brezilyalı gençlerde vardı. Castillejo, Skov hatta Dennis Man için bile kulüpleri tekliflere açığız demişti. Bunların maliyetleri daha fazla olur. Levi Garcia gibi 3,5-4'e bitebilecek başka oyuncu yok gibi ama Morutan için konuşulan 7-8'e birçok isim çıkıyor.Piyasa üzerine düşündüğümde sağ kanata alabileceğimiz tek topçu Levi Garcia olarak gözüküyor. Başka da kimseyi alamayız, piyasada makul adam yok.
Hırvat liginin robbeni kaleciler tam bomba ama o lig de Avrupa Ligi'nde oynadıkları maçlarda özellikle Napoli maçı vardı ordaki performansı dikkat cekiciydi Ajax çıkışlı bir oyuncu diye hatırlıyorum oralarda patlama yapması beklense de yapamadı
BSG ne üstat
Bjkda var, fenerde zaten yasak var benim bildiğim.Beyler fener ve bjkde ffp yok muydu sattığın kadar al vs.
23 yaşına kadar Braga'nın B takımında oynayan as takım olarak tek tecrübesi HNK Rijeka olan 26 yaşındaki oyuncuyu transfer etme vizyonuna FATİH TERİM vizyonu denir. Başımızdan eksik olma hoçam.
Dınk cevap veriyorum musleraci.Hocayi elestirmeyenler Terimci Oluyor.Muslerayi elestirmeyen neyci oluyor cok merak ediyorum.
vay arkadaş menajerinden kaçıyoruz başkanına rastlıyoruz, çete gibi her yerdeler bi salın lan bizi.Menajer Becali: "Stanciu'nun Galatasaray'a transferinin gerçekleşmeme sebebi, oyuncunun temsilcileri tarafından söylenen yalanlardır. Tek işleri suyu bulandırmak olan menajerler, Slavia Prag cephesine yalanlar söyledi ve bundan dolayı görüşmeler durdu." (Telekom Sport)
Çok rahat çalım atıyor. Bunun üstüne 1 kanat alırsak hemen gelsin pahalida olmaz Wakame gibi katkı verebilirmuriç, firavundan sonra nehri yaran musa gibi gelir.
Kaleciye donme konusunda haklisin.Gecen sene dampiyinluk gitti dedik bu hatalar yuzunden. Daha lig baslamadan Avuroa maclarinda ayni hatalar oysa orda Taylani gorebilse Taylanin onu bombod belki biz pozisyona girecegiz.Ama Muslerada cok caninizi yakti be.Yahu Muslera sütten çıkma ak kaşık değil Semih ama rahat pozisyon burada Aytaç'ın. Bok var kaleciye dönüyor; gerçi kenar mı istiyor bunu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum.
Menajer Becali: "Stanciu'nun temsilcileri Slavia Prag'a gidip 8 milyon euro teklif olduğunu söylediler. Başkanları da 9 milyon euro'dan kapıyı açtı. Halbuki Galatasaray'ın ilk teklifi 4 milyon euro'ydu. Slavia cephesi de menajerlere tepkili." (Telekom Sport)