Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.008
- 12.940
- 2.538
Heralde ianis hagi geliyor. Anlatilan profile bakinca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
26 Mayıs'ta tutturmuş yine
Barış Alpere de verildi sanırım 1.5 gibi birşey40 milyon da harcasak bunu her sene 10 milyon ödeyecek şekilde 3-4 seneye yayacaklar demek ki. Şu an ne kadar harcadık taksitli şekilde ? Bunu bu sene için 10’a tamamlayacak şekilde yapacağız muhtemelen.
Cicaldau için 2 verdik galiba Nelsson için 1 versek bu sene için, Boey için 1 milyon verdik bonservis için toplamda 4 harcadık atlamadıysam, o zaman 6 milyon daha ilk sene için harcayabiliriz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
töbe de renktaş galasevgisi hiç yanlış konuşur muSol beki tutturamamış ama.
töbe de renktaş galasevgisi hiç yanlış konuşur mu
Niye sözlesmeden cikmamiz zor? 20/21 sezonu bittiFutbol sezonu mayısta bitiyor. Bizim bu sözleşmeden çıkmamız çok zor. Tazminat ödeyeceğiz muhtemelen.
Deli gibi maaşlar vermedikten sonra ffp yasağı gelmez maaşları dengede tutup iyi sponsorlarda bulursan artıya bile.gecebilirsin zaman icindeTwittirda filan dilleniyor artık. Mantıklı olanda bu sene kadroyu fullemek. Seneye bankalar birliği anlaşması başlıyor olası ffp yasağına filan karşı sağlam kadro kuruluyor.
Bana da sanki Muriç gibi geldi. Striker olmayan, playmaker sağ kanat değil mi bu abimiz?Dieng
harroui
jozwiak
Robert muriç![]()
Alioski olmayacak demisti olmadi. Pva bekletiliyor cünkü moreno ilk hedef , ikinci ise süpriz biri var demisti (sonradan kurzawa cikti)Sol beki tutturamamış ama.
Sanmıyorum öyle olduğunu.Bizim stat ocak ayında açılmıştı acaba diyorum anlaşmayı ocak-aralık olarak mı yıllık yaptılar
Sag kanat+ 10no oynayan
Bana nedense ianis gibi geldi. Sag kanat + 10Bana da sanki Muriç gibi geldi. Striker olmayan, playmaker sağ kanat değil mi bu abimiz?
Barış Alpere de verildi sanırım 1.5 gibi birşey
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyi kalacaksa sözleşme uzatmalıyız bedava mı gidecek adam.Brezilya’dan önerilen oyuncular varmış.
Edon Zhegrova
Stat sponsorluğu Aralık ayı
Torreira-Shaqiri
Berg
Feghouli-Luyindama kalıyor, Diagne-Falcao gidecek gibi konuşmuş.
Taksitle ilgili bir bilgi okumamıştım ama bilemiyorum peşindi galiba oEvet onu unutmuşum acaba taksit yaptık mı onda da ? Sanmıyorum peşin ödediğimizi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi