Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amine hariti bende çok istiyorum ama bu adam nerede oynayacak ortada oynasa ki orada oynamalı defansif zaafımız olur sağ kanattada verimi düşer tek ihtimal kalıyor hoca 4 3 1 2 oynayacak harit momo halil gibi

Yönetim bence de Mustafa bey ile uğraşmayı bırakmalı. Hem sinerjiyi bozup polemik yaratmaya gerek yok ,hem de ağır hastalığı sebebiyle benim hiç içime sinmiyor. ağır hasta mahkumları bile affediyoruz.
Yeni ve şimdilik güzel yapılanmaya bu gölgeyi düşürmeye gerek yok bence.

taraftar napıp edip tribünlerin arka taraflarını hallettirsin yönetime.şuan 26 bin küsür taraftar alınıyorken eğer kapasite 62 bin yapılırsa 32 bin olur hatta biraz daha fazlada olabilir.bu sene açık olmak gerekise bu yeni oyuncuların adaptasyon takıma sisteme herşeye en kısa en iyi motive şekilde ulaşması taraftarla bütünleşerek olur allahın izniyle.

en büyük transfer taraftardır.her zaman derim en büyük transfer taraftarın iyi olanı gününde aşırı istekli olanıdır.dediğim gibi napıp edip yönetime bunu yaptırmamız lazım.

Gedson oyunu mu açamaz? Mohamed'e ve Babel'e kilit paslar ile attırdığı golleri unutmuşuz sanırım. Cica zaten pasör ve skorer adam. Halil çok iyi bir bağlantı oyuncusu. Hem 10 no hem 9 gibi. Bu takım çok iyi top çalıp hızlı hücum kurma potansiyeline sahip.
18 mac 3 asist.. oyunu acamaz ifadesini sanırım anlamadın. oyun sıkıştığı an uzaktan şutuyla bir calimi ve arapasiyla dengeyi bozacak kişi gedson değil. bu sozlerimden gedson alinmasin demiyorum gedson bu takımın suan en onemli ihtiyacı. ama onun yaninda bu sag acikmi olur on numarami olur yaratıcı bir kişiye ihtiyacımız var. halil konusunda ise halil suan galatasarayin ilk 11inde oynayacak seviyede bir adam değil. gecen sene takim okadar kotuyduki gozumuze kereme ve halil nimetmis gibi geldi. ikisi de suan iyi birer yedekten oteye gidemez bizde.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vay be ne yanar döner milletiz gedsonun son birkaç maçına kadar kufreden saydiran bu mu topçu diyordu çoğunluk şimdi alayı gedsoncu olmuş yani bizim taraftara oyuncu dayanmaz

Doğru diyorsun, tüm mesele de o bir kaç maç zaten. Uzun süre oynamamıştı geldiğinde ve ilk maçı Alanya kupa maçında ikinci yarı oyuna girdi bir de gol attı yanılmıyorsam. Akabinde çıktığı bir kaç maçta ciddi manada ağırlığını ortaya koyamadı ancak hoca ondan vazgeçmedi.. hatta taraftarın; sözleşmesinde gedson her maç oynamalı diye bir madde mi var ki hoca oynatıyor sitemleri de vardı. Ancak sonradan bi ritmini yakaladı ve taraftar da doğal olarak gelsin diyor..

Kısaca burda bir yanar dönerlik yok. Tamamen fernandesin kondisyon ve alışma süreci ile ilgili kötü başlama- iyi bitirme sonucu oluşan doğal algıdır bu.. Yarın gelip ön görülemeyen nedenlerden ötürü çok kötü de oynayabilir; ancak bir gerçek var ki takıma alışıp kondisyon yüklendimi Getson özel bir oyuncu oluyor… Falcaoda bunu yaşadık; kim diyebilir ki falcao kötü oyuncu!? Ancak sakatlık bitirdi adamı ve şimdi gitmesi için dua ediyoruz…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilmiyorum bir tek bana mı öyle geliyor ama playmaker tarzı bir sağ kanat alırsak Boey için zor olacak gibi.

Son maça Kerem neredeyse defansif açıdan hiç yardım etmedi hatta ofansif açıdan bile Boey topu aldığında önüne doğru pas opsiyonu bulamadı.

Eğer alacağımız kanat sürekli içeri doğru kat edip Boey'in önünü boşaltırsa çocuk zorlanacak. Sonra çöpe çıkacak adı.

Kafamda deli sorular... Kanat transferi kanat özellikli oyuncu olsun bana göre. Cicaldou ve Berkan bence oyun kurmalı zaten Taylan'da geride Marcao ile oyun kurabiliyor. Bir de Geson'u bağlarsak hiç gerek yok o tarz bir oyuncuya bence. Arkada oynayan bek açısından düşününce hiç aklıma yatmıyor bu seçenek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt