Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 milyon harcayıp şu ön 3lü ile sezona başlıyorsak yazık bize. Cicaldau zaten 8 numara zorunluluktan hadi orada oynadı diyelim. Emre Kılınç'tan falan hücumu sırtlamasını beklemek. Sağ kanat kesinlikle alınacaktır.
sorun zaten burada hocam. dieng gelsin, morutan gelsin, gedson gelsin diyoruz da oynatacak 3 yerli var elde. taylan-berkan-kerem. bizim savunma hattında yerli oynatmamız lazım ki gelecek olan adamlara kontenjan açılsın. ama gidip nelson aldık şimdi de. geriye tek seçenek kaleciyi yerli yapmak kaldı. bakalım ne yapmayı planlıyor teknik heyet ben anlayamadım

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ kanada yaratıcı bir oyuncu değil de Dieng gibi düz bir oyuncuyu alırlarsa Yönetimi de Fatih Terim'i de kıyamete kadar eleştiririm. Kırmızı çizgim son paraların hücum bölgesine harcanması.

BJK Ghezzal, Teixeira, Larin ve Forvet Transferi ile sezona girecek. Biz Maho Emre Kılınç Kerem Barış Alper falan. Okurken bile daral geliyor.

iki farklı scout raporu Dieng ile ilgili.

Katilmiyorum istese hucumcu almislardi oynamayan oyuncu bunlar.hocamiz defansif bir taktik deneyecek sanirim.
Defansif bir taktik mi deneyecek? Buna inandin mi gercekten? :D

Takimda butce problemi var bu oyuncular gitmezse ileriye aldigin her oyuncu ekstra masraf oluyor. Bu oynamayan oyuncularin maliyeti ne kadar haberin var mi? Bunlari kenarda oturtacak luksumuz yok.

6 numara oynayacak Taylan var, Berkan var, hadi bunları geçtim en kötu Aytaçı koyarsın.Fatih hoca ciddi manada transfer işlerinde bazen saçmalıyor.Kaldı ki sınır var,neresinden tutsan mantıksızlık akıyor.Adam videolarda görunduğu kadarıyla dumduz kalas dos.En kolay bulacağın oyuncu tipi.Takım git gide yetenek fakiri bir noktaya gidiyor.

Eğer sağ öne takviye gelecekse ve Mostafa Mohamed 11 olacaksa Dieng ligde yedek kalır çünkü defansımız komple yabancı. Fakat bu kadar yüksek bonservis konuşulan bir oyuncu yedek olarak gelmiyordur diye de düşünüyorum bu yabancı sınırı yüzünden rahat kadro kuramaz olduk.

Neyse Dieng haberleriyle olumsuz hava yaratmayalım. Random arap sitelerinden ziyade Gala Sevgisine daha çok inanıyorum. 10 numara özellikli bir kanat ilk tercihimiz dedi. Gala Sevgisine inanalım bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt