Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josenin söylediği isim

Joshua Gaston Kitolano

Kendisini 3–4 gündür takip ediyorun yorumlarını filan beğendim, duyumcu havasında değil ama ta nisan da nelsonu cicaldau filan yazmıştı. Dieng haberleri bu çocuğu bitirmek için yem olabilir. Larsen ve Rui haberleri gibi. 7m Dienge vereceğimizi sanmıyorum

Bu çöl vahhabileri neden böyle gaza gelmişler teşkilat gibi 8 milyon euro diyorlar bi de. O para ndombelenin sağ bacağını alırız. Cici ve Nelsson'dan sonra herkes bizi yolunacak kaz sanıyor galiba.

Renktaş sen iyi analiz ediyorsun galasevgisi twitlerini son durum analizini paylaşabilir misin?
Sağolasın da iskandinav bonservisli genc stoperde 2 aydır sadece twitter da gordugum icin nellsonu bildim.temmuz ayinda falcao,diagne,feghouli ve babelin gidisine gore on tarafa transfer mümkün demişti gala sevgisi.sag kanat yakin olduğuna gore, birinin ayriligi yakin,sag kanat geliyo gibi anladim yazdigindan.ayrica brezilyali 10 numaranin fiyati düşerse o da olur dedi,amine harite de listedeymiş.bu nedenle hem 10 numara hem sag kanat gelecek gibi

Josenin söylediği isim

Joshua Gaston Kitolano

Kendisini 3–4 gündür takip ediyorun yorumlarını filan beğendim, duyumcu havasında değil ama ta nisan da nelsonu cicaldau filan yazmıştı. Dieng haberleri bu çocuğu bitirmek için yem olabilir. Larsen ve Rui haberleri gibi. 7m Dienge vereceğimizi sanmıyorum

Listeyi bundan almış olabilirler mi? :asd:

Real Madrid ve Barcelona’da oynamış bir oyuncu ile adı sanı duyulmamış takımlarda oynamış bir oyuncuyu nasıl mukayese ettin anlamadım renkdaş
Yokluktan renkdaş. En son çalımla adam geçen bir oyuncumuzu söyle, hatırlayamadın de mi? İşte yokluk böyle bişey.

Beyler ben strese girdim bu kontejyan sıkıntısından. Bana gelene kadar kulüpte bu konuyu dert eden Allah kulu yok mu? Yabancı stoper nedir, yabancı 6 numara nedir? Yerliyi nereye koyacaksınız ey yetkililer! Sağ kanat nolacak! Cicaldu, Mustafa ne olacak!
Kalkacak bence sınır.

Sağolasın da iskandinav bonservisli genc stoperde 2 aydır sadece twitter da gordugum icin nellsonu bildim.temmuz ayinda falcao,diagne,feghouli ve babelin gidisine gore on tarafa transfer mümkün demişti gala sevgisi.sag kanat yakin olduğuna gore, birinin ayriligi yakin,sag kanat geliyo gibi anladim yazdigindan.ayrica brezilyali 10 numaranin fiyati düşerse o da olur dedi,amine harite de listedeymiş.bu nedenle hem 10 numara hem sag kanat gelecek gibi
Hem 10 hem sağ kanat gelecek demiyor. 10 numara özellikli playmaker bir sağ kanat gelecek diyor. Hatta 10 numara formayı giyen sağ kanat olacak diyen bi twiti olumlu cevapladı.

Teşekkürler renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt