Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burkay reisi Gs scout ekibine sokmak için daha ne bekliyoruzOlabilir, hazır seni yakalamışken sorayım scoutlar arasında rapor paylaşımı filan oluyor mu? İşleyişi bilmiyorum belki öyle haberi olmuştur diye düşünmüştüm.
Aralıkta demişAdam, resmen 23 Temmuz'da Nelson demis.
valla tanımıyorum ama videosu keyifli geldi
Her scout bir yada birkaç artık ekibin sayısına bağlı bu bölgeden sorumlu kimisi Amerika kimisi Afrika kimisi Asya Avrupada da bölünme oluyor çok fazla lig olduğu için yani bir oyuncuyu 10 kişi oturup izlemiyor o bölgenin sorumlusu izleyip notlarını tutup scout şefine veriyor tüm analizleriniOlabilir, hazır seni yakalamışken sorayım scoutlar arasında rapor paylaşımı filan oluyor mu? İşleyişi bilmiyorum belki öyle haberi olmuştur diye düşünmüştüm.
Bizim çapımız yetmez Dünyanın en büyük kulubune biz gönülden sevdalıyız işini yapanlar en iyisini yapsın kulüp için yeter banaBurkay reisi Gs scout ekibine sokmak için daha ne bekliyoruz
Daha Dieng çok gelip gider
Mısır medyasını tanımamışsınız
erken davranırsak yeriz. herif daha ismini çok duyurmuş değil gibi geldi bana
aksi halde youtube'da bir sürü saçma sapan müzikli scouting videosu olurdu![]()
Hayrettin abimiz bu söylediklerine çok üzülecek. Şu an tatilde kendisi, tanısan çok seversin.yerli kaleci olayı fazla abartılıyor biz kulüp olarak yerli kaleci bulamayan oynatmayan bir kulübüz 80 li yıllardan simovicle basladı iyi yabancı kaleci bugun musleraya kadar geldi
arada gelen yerlilerin hepsi çöptü hayretti gibiler hem çöp hem deliydi
yani musleradan sonrada yabancı kaleci arıyacaz yine cünkü iyi yerli kalecileri almak istemiyoruz biz göz göre göre baskalarına bırakıyoruz