Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir, hazır seni yakalamışken sorayım scoutlar arasında rapor paylaşımı filan oluyor mu? İşleyişi bilmiyorum belki öyle haberi olmuştur diye düşünmüştüm.
Her scout bir yada birkaç artık ekibin sayısına bağlı bu bölgeden sorumlu kimisi Amerika kimisi Afrika kimisi Asya Avrupada da bölünme oluyor çok fazla lig olduğu için yani bir oyuncuyu 10 kişi oturup izlemiyor o bölgenin sorumlusu izleyip notlarını tutup scout şefine veriyor tüm analizlerini

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

F29SZ5K5auAJD2Ptf3cJ2Xuxr3jU3LX8pd2EEBRBDH5y71G1gKi_s5iRITc5eg7x3i1naPawgwR3HpNyM6PyLpA_6Vcgil7VyMnfMW605fmHWMbKPeZk6OBnY7_4_Q

yerli kaleci olayı fazla abartılıyor biz kulüp olarak yerli kaleci bulamayan oynatmayan bir kulübüz 80 li yıllardan simovicle basladı iyi yabancı kaleci bugun musleraya kadar geldi

arada gelen yerlilerin hepsi çöptü hayretti gibiler hem çöp hem deliydi

yani musleradan sonrada yabancı kaleci arıyacaz yine cünkü iyi yerli kalecileri almak istemiyoruz biz göz göre göre baskalarına bırakıyoruz

bonservis ücretleri, mevkileri, topçuların kalitesi tartışılabilir ama düşük maaşlı oyuncu politikası gayet doğru. seneye sanırım en yüksek maaşlı topçu muslera olacak. falcao'nun 3 senelik maaşıyla 2-3 bonservisli oyuncu alabiliyorsun.

yerli kaleci olayı fazla abartılıyor biz kulüp olarak yerli kaleci bulamayan oynatmayan bir kulübüz 80 li yıllardan simovicle basladı iyi yabancı kaleci bugun musleraya kadar geldi

arada gelen yerlilerin hepsi çöptü hayretti gibiler hem çöp hem deliydi

yani musleradan sonrada yabancı kaleci arıyacaz yine cünkü iyi yerli kalecileri almak istemiyoruz biz göz göre göre baskalarına bırakıyoruz
Hayrettin abimiz bu söylediklerine çok üzülecek. Şu an tatilde kendisi, tanısan çok seversin.

Ben nasıl bir sistemle sahaya çıkacağımızı bilemiyorum transferler tamamlanınca. Yine hep gedson un geleceğini düşünerek kadromkurmaya çalışıyorum baklava 4 4 2 den başkası kurtarmıyor. Onda da Halil gelmezse Kerem 2. Forvet oluyor. O zaman da Kerem etkisiz kalıyor. Ama bu işin sonu baklava 4 4 2 ye gider. O yüzden kanat falan hak getire beklemeyin hiç.
Muslera
Boey Nelsson marcao aanholt
Taylan
Gedson berkan
Cicu
Halil
Muhammet

ışıtan gün hiç ortalarda görünmedigine göre muhtemelen yurtdısı görüsmeleri kendisi yapıyor,şükrü zaten istanbulda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt