Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen gedsonin süre alamaması bizim için süper bir haber aynı şekilde florentino da süre alamıyor taarabat bile girmiş oyuna..Olacak bu iş inşallah joao marionun gol atması da iyi olmuş saglamlastirsin yerini takimda
Joa Mario öyle bir oynadı ki maçta sanırım maçın oyuncusu seçildi zaten dikkat çeken performanslar Rafa Silva,Grimaldo,Joa Mario yani Gedson imkanı yok kesemez Marioyu

8 milyona aldığımız luyindamayı yakında 1 milyona falan kiralarız eminim
Bizim Luyi'ye ihtiyacımız var zaten niye kiralayalım. Büyük ihtimal 50 maç oynayacağız bu sezon. Alparslan oynadığı maçlarda hiç hoşuma gitmedi. Onun dışında A takım seviyesinde hiç tecrübesi olmayan Işık Kaan var. Ozorn'u saymıyorum zaten o herifin Galatasaray kadrosunda yer alması bile mucize. Luyi kalacak ve oynayacak. Hatta sözleşmesi de büyük ihtimal uzatılacaktır.

7.5 milyon euro+primleri tek kalemde bırakıp gider ülkesinde 300 bin euroya mı oynar? Emin misin?
Valla ben aynen Mancini gibi git desen bir dakika durmayacağını düşünüyorum. Mancini de yanlış bilmiyorsam bir o kadar bırakıp gitmişti. Belki Muslera da bir kısmını bırakıp gidebilir. Bazı insanları para ile belirli bir şekle sokamassın.

Para işin içine girince oğul babayı tanımıyor reis. Silah dayamadık kafasına yeni sözleşmede 2.5 + bonuslara imza at diye
Oda yönetimin hatası. Babel ve Falcao ikisi gelmiş geçmiş en büyük kazıklardan. Babel,Hocan’ın hatası Falcao ise taraftar ve Albayrak’ın hatası.

Joa Mario öyle bir oynadı ki maçta sanırım maçın oyuncusu seçildi zaten dikkat çeken performanslar Rafa Silva,Grimaldo,Joa Mario yani Gedson imkanı yok kesemez Marioyu

Orta sahaları cidden şişkin weigl ve Mario hariç meiteyi yeni aldılar Gabriel var bir de bunlar dışında yine merkezde oynayabilecek chiauinho var.. Bu adamlar için gedson ve florentino resmen fazlalık duruyor..Gerçi gabrieli satarlarsa sıkıntı olabilir bizim için bir ara bize de önerdiler diye haber çıkmıştı..

Muslera
Boey Nelson Marcao PVA
Dieng
Taylan Berkan
Çikıldao
Muhammed Kerem

96-00

Şu kadrodan nasıl umutlu olabiliyorsunuz.Çok büyük çoğunluk var bu kadroyu benimseyen..Gerçekten çok büyük hata yapıyoruz.

Bizim defans bölgesine yerli almadığımız müddetce iki kanat oyuncusu almadığımız müddetce bu takıma çok yazık olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

altı ustu 1 maç iyi oynadı ya joao mario epey vasatti ..Ayrıca Benfica taş gibi takım olmuş biraz sistem de ona uygun olabilir..Inter beğenmediği için kaç kere kiralık gönderdi en son bunlar aldı..

Şu kadrodan nasıl umutlu olabiliyorsunuz.Çok büyük çoğunluk var bu kadroyu benimseyen..Gerçekten çok büyük hata yapıyoruz.

Bizim defans bölgesine yerli almadığımız müddetce iki kanat oyuncusu almadığımız müddetce bu takıma çok yazık olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aha futboldan anlayan bir arkadaş

cic bir senede 2 asist yapmış adam korkudan 10 numarayı giyememiş

berkan taylan kerem asist yönü kuvvetli oyuncular değil

ileride üretim yok

ama takım çok iyi

hadi hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt