Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ads bonservisiyle istiyor 10 m TL civarı resmi teklifte var. Bizim başkan da satmak yerine kiralamak istiyor. Ads kiralık istese çoktan almıştı zaten Yunusta Rizeye falan gitmem dedi gidersem Demirsporda oynarım dedi. Terim onay verdiği an transfer gerçekleşir ama bonservisiyle mi kiralık mı tam emin değilim

FT servet ödettirdiği futbolculardan hemen vazgeçiyor, biz arap kulübü değiliz borç batağında bir kulübüz, buna izin verilmemeli.
Onyekuru, luyindama, emre kılınç, mostafa yok sayılıp arda, ömer, emre akbaba el üstünde tutuluyor. Başımızda profesyonel bir hoca olsa feghouli’yi bile motive edip verim alırdı. Eminim ki feghouli şu an hala west ham’da olsa tekrar yolunu gözlerdik, son 2 şampiyonlukta aslan payına sahip adam ayrıca

FT servet ödettirdiği futbolculardan hemen vazgeçiyor, biz arap kulübü değiliz borç batağında bir kulübüz, buna izin verilmemeli.
Onyekuru, luyindama, emre kılınç, mostafa yok sayılıp arda, ömer, emre akbaba el üstünde tutuluyor. Başımızda profesyonel bir hoca olsa feghouli’yi bile motive edip verim alırdı. Eminim ki feghouli şu an hala west ham’da olsa tekrar yolunu gözlerdik, son 2 şampiyonlukta aslan payına sahip adam ayrıca
Ya hadi her seye eyvallah da is ahlaki ve aidiyeti 0 olan, kendine bile saygisi olmayan herifin bari savunuculugunu yapmayalim ya

Luyindama'yı FT çöp yaptı demek saygısızlık ve bomboş bir laf.

Kimisi var adamı hiç beğenmemiş, çapraz bağı kopunca ve dönemeyince de kötü oynayınca ben baştan beri diyordum diyor.

Sırf PSG maçı da değil o ilk yarıda Marcao yerlerde sürünürken, defansla orta sahası arası 30 m varken, geçiş hücumlarını tek savunan Luyindama idi. Nagatomo ve Mariano da ağırlaşmıştı.

O adamı kötü yapan bağ kopması, yanlış tedavi ve sonraki psikolojik süreçtir zira üstüne korona da patladı.

Fiziğini kaybetmese kimse geriletemezdi böyle.

Bileğiniz burkulsa ne olacak diyen insanlarsınız, çapraz bağ yokmuş gibi ben demiştim falan diyorsunuz, utanın yav biraz. Burada kaç kere paylaştım özellikle fizikli olup bağı kopup eskisi gibi dönebilen oyuncu neredeyse yok.

Son düzenleme:
forumları karıstırdın herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt