Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadroda CIcaldau'nun pas, şut, çalım konusunda ultra performans gostermesi gerekir renkdaş. Ben halen defansta Alpaslan'ı kullanarak defansif gucu 1 tik alta cekip, buna mukabil yabanci hakkini 3. bolgede bir kanat forvet ekleyerek kullanirdim.
Tabi Nellson geldikten sonra bu ihtimal bence ortadan kalkti.
Bizim takım defans yapabildiği sürece başarılı oluyor reis, hani Atletico gibi forvetinden kalecisine kadar kalıp gibi bir defans kurgumuz olsun demiyorum da en azından iyi bir defans kurgusu ve formda bir kaleci ile son zamanlarda başarılı olduğumuz dönemler hep çok az gol yediğiimiz dönemler

Mesela geçen sene ligin 6. haftasında Erzurum deplasmanıyla başlayan bir serimiz vardı 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldığımız, 6 maç sonunda 3 gol yemiştik. Bundan sonra içerideki 6-1 'lik Denizli maçıyla başladığımız bir seri vardı 6 maç 6 galibiyet bu seride 6 maç sonunda 3 gol yemiştik. Yine ligin son 6 maçlık döneminde Antalya deplasmanıyla başladığımız bir seri vardı 6 galibiyet ile bitirdik yine 6 maçta 3 gol yemiştik sadece geçen sene şampiyonluk iddialarımızın yükseldiği zirveye oynadığımız dönemler hep bu dönemlerdi

2019/2020 sezonu pandemi sürecinden önce içeride 5-0 'lık Antalya maçıyla başladığımız 8 maçlık bir galibiyet serimiz vardı 8 maç sonunda sadece 3 gol yemiştik

Fatih Terim 'in bu döneminde maalesef hiçbir zaman öyle üstün bir hücum performansımız olmadı şimdi doğruya doğru bir kanat forvet eklense bile korkunç bir hücum performansımız olacağına inanmıyorum, ama işin defans tarafını ne kadar iyi yapabilirsek o kadar iyi yapmamız gerektiğine inanıyorum. Mesela Beşiktaş geçen sene bizden çok daha fazla gol atmasına rağmen şampiyonluk yolunda gol averajı hesaplıyorsak çok daha az gol yediğimiz için

Zaten ligimizde bir Psg & Bayern gibi hücum hattı olan takım yok, geçen sene ligin en az gol yiyen takımıydık, şampiyonluk yolundaki diğer 2 rakibimizden 6-8 gol daha az yemiştik ama şöyle bir aklımıza gelsin yediğimiz gollerin çoğu bireysel hata golleriydi. Muslera - Okan - Fatih 'in hatasıyla yediğimiz goller, Donk & Luyindama 'nın ikram ettiği goller hani geçen sene yediğimiz 36 golü çok çok rahat ~30 civarlarında tutabilirdik ki bu sadece bireysel hatalarımızın önüne geçerek şampiyonluğu alan takım biz olabilirdik

O yüzden defansta Alpaslan'a ne bileyim Aytaç 'a filan yer açacağıma gerekirse E.Kılınç veya Kerem 'den birini ilk 11 oyuncusu yaparım yine de Alpaslan 'ı Aytaç 'ı kupa maçları haricinde ilk 11 'e almam

evlat ilk maçı kurtardın, şimdi turu kurtar

1628680156753.webp

Geçen gün fenerli arkadaşla birlikte bu dallamalarin Giresun maçını izledik Portekizli Aykut 3lu sistem saçmalığandan dönmezse ki mevcut kadrolarıyla olmuyor çok küfür yiyecek fenerliler bile farkında ligin ilk küme düşme adayı Giresun karşısında bile sacmaladilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt