Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.316
- 1.730
- 1.918
Like lar şelale akıyoo bu akşam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aurelio milli takımda oynamadıBunlar kafasina Göre istedigi Zaman Türk vatandasligini veriyorlar, örnegin aurelio. muslera 10 senedir trde yasiyor Hala sartlar yerine gelmemis mi oluyor?
daldan dala yani tam egolu futbolcu davranışıAlexander Sörloth'un babası Goran Sörloth: "Oğlum, Leipzig'den ayrılmak istiyor. Tabii ki bir kontratı var ama bu bir süreç, tıpkı geçtiğimiz yıl Trabzonspor'dan Leipzig'e geldiği gibi. Transferde birçok önemli kulübün adını duyuyoruz."
like attım ama sonra geri aldımLike lar şelale akıyoo bu akşam
(Mesajın abartı içermesi muhtemeldir, ancak yaklaşık eşit sonuç verir)sıddık kardeş senin yorumlarını dikkat eden biriyimdir öncelikle merhabalar, katılmadığım nokta şudur ki bu avrupa takımları neden sezona zımba gibi girip sonrasında sezon boyu aynı ritimde gidebiliyor .aynı şeyler geçen sene bir önceki sene de her sene sezon öncesi konuşulan şeyler.
Orkun Uşak diye çılgın bir kalecimiz vardı 2008li yillardi sanirim. 40 metreden gol yerdi yine de suçu savunmada bulur onlara kizardi çok çılgın bir kaleciydi.yerli kaleci olayı fazla abartılıyor biz kulüp olarak yerli kaleci bulamayan oynatmayan bir kulübüz 80 li yıllardan simovicle basladı iyi yabancı kaleci bugun musleraya kadar geldi
arada gelen yerlilerin hepsi çöptü hayretti gibiler hem çöp hem deliydi
yani musleradan sonrada yabancı kaleci arıyacaz yine cünkü iyi yerli kalecileri almak istemiyoruz biz göz göre göre baskalarına bırakıyoruz
Üzdünlike attım ama sonra geri aldım