Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an Marcao'yu kaça satarsınız?

Nelsson ondan daha genç. Bunu da dikkate alıp cevap verin.

4e satmaya ok veriyorsunuz Nelsson da 3.5 eder ok.
Marcao'nun sol ayaklı olmasından dolayı 15M'dan aşağıya gitmesini istemem. Yoksa oyun kurucu stoper bulursun illa, ama sol ayaklısı zor bulunuyor abi.
Normal şartlarda sol ayaklı olmasa 10 üstü her rakam ideal olurdu. Yaşı 25 oldu. Bunu bazıları göz ardı ediyor.

Şu an Marcao'yu kaça satarsınız?

Nelsson ondan daha genç. Bunu da dikkate alıp cevap verin.

4e satmaya ok veriyorsunuz Nelsson da 3.5 eder ok.
Epl ise alt limit 15 milyon Euro. Bence Marcao ve diğer futbolcularımıza da çıkış maddesi koymalıyız. Marcao 15, Luyi 8 mesela. Sen ne dersin?

Banu ışığı yakmış 1 sene daha Kayseride kalacağı bir opsyonu istiyorlarmış. Tamda benim söylediğim şey. Anlaşmayı yapalım adamı alıp bedelsiz 1 sene kulübüne kiralayalım. Yoksa Muslera'nın arkasına kimse gelmiyor, gelmezde.
doğanı şimdi almak isteme sebebimiz musleranın sallanması ve başka kalecimizde olmaması değilmi,kısacası bu sezon için

doğanı alıp kiralarsak bu sorunu yine halletmiş olmuyoruz,sadece gelecek senenin sıkıntısını şimdiden gidermiş oluruz ki daha okan var seneye oynayarak gelecek

ha doğan alınıp kiralanıp,bu sene için yedeğe başka bi türk daha alınacaksa olur ama öyle bi para ve imkan yoktur

Acikcasi duzenli futbolcu satisi yoksa borc filan erimez. 300 milyon euro borcun varken 20 milyon satis seni kurtarmaz ama 60 milyon maas yerine 20 milyon maasla sampiyon olmak seni 2 sene icinde kurtarir.

doğanı şimdi almak isteme sebebimiz musleranın sallanması ve başka kalecimizde olmaması değilmi,kısacası bu sezon için

doğanı alıp kiralarsak bu sorunu yine halletmiş olmuyoruz,sadece gelecek senenin sıkıntısını şimdiden gidermiş oluruz ki daha okan var seneye oynayarak gelecek

ha doğan alınıp kiralanıp,bu sene için yedeğe başka bi türk daha alınacaksa olur ama öyle bi para ve imkan yoktur
Mert ve Dogan alinip, Dogan kiralanmali

yalnızca görüntülerinden yola çıkarsak biraz daha hızlı bir oyuncuyu tercih ederdim.
Evet haklısın, Onyekuru, Rodriguez gibi hızlılardan solda çok verim aldık. Bu seferde tekniğini, adam eksiltip içe kat edenini sağda bir deneyelim diyorum, bir de bunu görelim. Solda Kerem var hızlı sağdada teknik olsun. Para değil 1,5 milyon, bana büyük fırsat gibi geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt