Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.265
- 39.486
- 3.993
Benficanin basında jorge jesus gibi baskın bir karakter olmasaydı rui Costa gedsonu çoktan uçağa bindirirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao'nun sol ayaklı olmasından dolayı 15M'dan aşağıya gitmesini istemem. Yoksa oyun kurucu stoper bulursun illa, ama sol ayaklısı zor bulunuyor abi.Şu an Marcao'yu kaça satarsınız?
Nelsson ondan daha genç. Bunu da dikkate alıp cevap verin.
4e satmaya ok veriyorsunuz Nelsson da 3.5 eder ok.
Muriç nasıl olur?derhal sağ kanat
haydi yönetim
Epl ise alt limit 15 milyon Euro. Bence Marcao ve diğer futbolcularımıza da çıkış maddesi koymalıyız. Marcao 15, Luyi 8 mesela. Sen ne dersin?Şu an Marcao'yu kaça satarsınız?
Nelsson ondan daha genç. Bunu da dikkate alıp cevap verin.
4e satmaya ok veriyorsunuz Nelsson da 3.5 eder ok.
Burada golü kim atacak gedson skorer bir oyuncu değil sana yaratıcı bir oyuncu lazım.Eger gedson gelse sag kanat mi denesek
Nando
Boey Nelsson Marcao Pva
Taylan Berkan
Gedson Cicaldau Kerem
Mo
sagda da iyidi cünkü oynadiginda (benfica felan)
yalnızca görüntülerinden yola çıkarsak biraz daha hızlı bir oyuncuyu tercih ederdim.Muriç nasıl olur?
2023 ten sonra düşeceğini düşünüyorum. çok mantıklı bir iş yaptık.Adamlara Euro iLe ödedikten sonra 5 yıllık sözleşme çokta makul değil. Dua edelim Euro ve dolar düşer. Düşerse müthiş iş becermiş olurlar, artarsa çok da faydalı olmuş olmaz.
Hasss! Nelsson'u pamuklara sarmak lazım, şom ağızlı
2 stoperle sezon gitmez birine bişey olsa ceza sakatlık falan alparslana kalıcaz gitmemeli benceLuyindama'da kalacam falan dediydi dün İnsta'dan bi taraftara.
3'lü savunma fantezilerine girer miyiz ligte sizce?
doğanı şimdi almak isteme sebebimiz musleranın sallanması ve başka kalecimizde olmaması değilmi,kısacası bu sezon içinBanu ışığı yakmış 1 sene daha Kayseride kalacağı bir opsyonu istiyorlarmış. Tamda benim söylediğim şey. Anlaşmayı yapalım adamı alıp bedelsiz 1 sene kulübüne kiralayalım. Yoksa Muslera'nın arkasına kimse gelmiyor, gelmezde.
Mert ve Dogan alinip, Dogan kiralanmalidoğanı şimdi almak isteme sebebimiz musleranın sallanması ve başka kalecimizde olmaması değilmi,kısacası bu sezon için
doğanı alıp kiralarsak bu sorunu yine halletmiş olmuyoruz,sadece gelecek senenin sıkıntısını şimdiden gidermiş oluruz ki daha okan var seneye oynayarak gelecek
ha doğan alınıp kiralanıp,bu sene için yedeğe başka bi türk daha alınacaksa olur ama öyle bi para ve imkan yoktur
Evet haklısın, Onyekuru, Rodriguez gibi hızlılardan solda çok verim aldık. Bu seferde tekniğini, adam eksiltip içe kat edenini sağda bir deneyelim diyorum, bir de bunu görelim. Solda Kerem var hızlı sağdada teknik olsun. Para değil 1,5 milyon, bana büyük fırsat gibi geldi.yalnızca görüntülerinden yola çıkarsak biraz daha hızlı bir oyuncuyu tercih ederdim.