Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
koreli 1.90, orta 3lüde oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük ihtimal öyleydi. Sosyal medyada taraftarlar bizim olduğumuzu söylediği için A'Bola bizim adımızı yazmıştı. Benim içime sinmemişti ama böyle oyuncuların rakibe gitmesine de çok olumlu bakmıyorum. Hayırsız olsun.Kim ile adımız hiç yan yana anılmış mıydı
Hep bir Türk kulübü diye bahsediyorlardı sanki ifb imiş
güzel girmişti o bizeHayrovich diye bi topcu almistik onunda boyle bir suru golu vardi sonra piyasadan kayboldu
neyse önümüzdeki senede hücumu hallederiz renktas acelesi yok nasılsa kacmıyor ya oyuncularSanki hücum gücümüz iyide 7m euroya defans aliyoruz.Hoca kafayi takti.
ayla filmini izledikten sonra ben de koreli topçu istemez oldum. siz de mi izlediniz o filmi?Koreliyi her yerde salyalarını akıtarak övüyordu bizim sosyal medya fenomenleri vs gs sözlükteki pro analistler. Ben ise dil bariyeri olacağı için istemiyordum. Koreli adamlar evini kültürünü çok özler. İngilizce bilmediğine de %100 eminim. Böyle asosyel topçulardan kaçınmak gerekir. Ama dün bu adamı övenler Fenere geldi diye söverse o güzel olmaz.
stoch da bu tarz bir heriftiHayrovich diye bi topcu almistik onunda boyle bir suru golu vardi sonra piyasadan kayboldu
Boyle bakmayin olaya takim hareketli agresif bir oyun oynarsa babelde muthis oynar topu babelin ayagina veya baska biri farketmez ayagina verip ne yapacak diye seyredersen hic bir oyuncudan birsey olmaz sistem kuruldumu omer bayram bile messi gibi oynarMuric - Boey kanadı mükemmel
PvA - Babel'de ise sıkıntı büyük
*Babel yerine yerlilerden biri oynarsa yine sıkıntı büyük
Kesin bizdik o Türk kulübü, ama Nelson öncelikli olduğu için almamışızdır renktaş. Yüzde 100 eminim buna.Kim için başından beri yapılan haberler bir Türk kulübü şeklindeydi. Vítor Pereira bağlantısıyla Fenerbahçe olabilir diyorduk zaten. Görüldüğü üzere de öyleymiş. Bizim teklif yaptığımızı falan düşünmüyorum. Bu transferden sonra taşlar yerine oturmuş oldu.
Müthiş bir sol ayağı var ama bu çocuk golcü
Sağ kanatta oynamalı ters ayak golcüsü tam
Ama biz yaratıcı orta açan bir kanat arasak daha iyi olmaz mı diye de düşünmüyor değilim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi