Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende almanyada yasiyan biri olarak Serkana katiliyorum.

Istedigi kadar borcta olsallar bile kolay kolay fiyat'ta inmezler.

Kabagi ve bir kac oyuncuyu elden cikarirlarsa, Harit'i satmazlar bile.
Satiyorlar. Dedigim gibi „altlasten“ dedikleri hepsini yollama derdinde. Galiba ozani da aldiklarin altinda satacaklar. Hariti de 5-9 arasi yollarlar bence

Bi tek Cicaldau'yu görmedik. Ghezzal olsaydı çok sevinirdim mesela. Nainggolan gelsin 2 yıllık kontratla çok isterim.. Bilmem anlatabildim mi
Bahsettiğin adamların maaş yükü nerdeyse gelenlerin toplam maliyetine eşit. Üstelik önümüzde Falcao, Babel gibi örnekler varken bu adamları gözü karartıp getirmek bizim için şu anda çok büyük bir risk taşımakta. Bu adamları istemek ya da almak mesele değil ki aldıktan sonra önünü görebilmek büyük mesele.

Marcao'nun hizi fena sayilmaz ama cok hizli da degil, normal seviyede diyelim. Luyindama aralarinda en hizlisi zaten gecen macta yine top kayiplarinda oyuncuyu geriden gelmesine ragmen yakalamisti bir kac defa. Aslinda Luyindama da bu hiz var. Tabi ki sakatlik sonrasi tam olarak eski hizinda olmasa bile.

keske hic sakatlanmasaydi

Neden Taylan oynamamalı ?

Şu iki video hücumlarımızın özeti. Net bir şekilde Gedson şart. Berkan Gedson Cicaldau bu takımın ilk 3 tercihi. 4. Tercih de mutlaka yabancı olmalı.

Seri bu noktada önemli bir profildi, kendini de bulmaya başlamış takıma adapte olmuştu, kaybetmeseydik onu taşıyabilen bir orta saha ile sorunları çözerdi.

Eğer Seri'nin pas kalitesinden taviz vereceksek de Morita tarzı dinamik bir regista/deep lying getirebilirdik, hem dikine tek paslarıyla hem de dinamik presiyle çok fark yaratırdı.

Tekte dikine oynayan oyuncu eksikliğini çok fazla yaşıyoruz, Seri'nin Başakşehir, Fenerbahçe, PSG gibi maçlarda tekte ve hızlı oynayarak nasıl orta saha üstünlüğü yarattığına şahit olmuştuk, bunu maalesef çözemedik 2 senedir.

Keza hareketli verkaç konusunda da eksiğiz dün Chelsea maçında Rüdiger ve Kante'nin defansın sağ tarafında 3lü presten çıkardığı bir top var buna çok güzel örnek.

Hücum geçişlerinde alan değişimlerini arada başarsak da o tek pasları atacak adam hala yok takımda.

Yine aynı şey yahu isim verin isim.Ben yok diyorum zaten.
Sana isim ve kadro beğendirmekle uğraşamıcam. İstediğin kadroyu istediğin futbolcuğu kur. Halil bizim forvetimiz değil yok şu oynamaz bu oynamaz. E Messi’yi Türk mü yapalım ne yapalım ?

İsim vs. vermeme gerek yok şartlar ne olacaksa olacak zaten. Bizimkisi temenni sadece.

Seri bu noktada önemli bir profildi, kendini de bulmaya başlamış takıma adapte olmuştu, kaybetmeseydik onu taşıyabilen bir orta saha ile sorunları çözerdi.

Eğer Seri'nin pas kalitesinden taviz vereceksek de Morita tarzı dinamik bir regista/deep lying getirebilirdik, hem dikine tek paslarıyla hem de dinamik presiyle çok fark yaratırdı.

Tekte dikine oynayan oyuncu eksikliğini çok fazla yaşıyoruz, Seri'nin Başakşehir, Fenerbahçe, PSG gibi maçlarda tekte ve hızlı oynayarak nasıl orta saha üstünlüğü yarattığına şahit olmuştuk, bunu maalesef çözemedik 2 senedir.

Keza hareketli verkaç konusunda da eksiğiz dün Chelsea maçında Rüdiger ve Kante'nin defansın sağ tarafında 3lü presten çıkardığı bir top var buna çok güzel örnek.

Hücum geçişlerinde alan değişimlerini arada başarsak da o tek pasları atacak adam hala yok takımda.
Maalesef bunun eksikliğini çok yaşıyoruz. Dikine oynayıp kaleye özellikle bizim ligde gerçekten 2 pas ile gitmek çok mümkün olabiliyor. Bazı pozisyonlarda o kadar çok oyalanıyoruz ki çıldırmamak elde değil.

Oyuncu profilini sadece dikine oynayacak oyunculardan oluşturmak lazım. Yan paslar ile rakip kaleye gidene kadar rakip savunma etten duvar örüyor bizim ligde.

Mehmet Özcan:

"Galatasaray’da St.Johnstone rövanşı öncesi kadroda sürprizler var. İskoçya’daki son taktik çalışmada Feghouli orta sahada Taylan ve Berkan’ı tamamladı. Feghouli dışında Arda ve Diagne’yi de ilk 11’de bekliyorum. Aytaç, Babel ve Mohamed kesik."

Sabah

Linz takimi ne durumda acaba simdiden hazirlanalim.

Hay senin ardana ya. Babeli bitiyor ardası başlıyor, ardası bitiyor akbabası başlıyor. Ömer zaten hiç bitmiyor. Şu adama ver psgyi bunları oraya transfer eder orda oynatır bitmiyor takıntıları.

Hoca nin diagne ile cikmak istemesi cok anormal degil mac suan ortada uzatmalara gitme ihtimalini de düşünüyor olabilir hoca mohammed in temposundan yararlanabilir ama cok fazla değişik lik yapilacagini sanmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt