Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam da full kasa GS .d.d Seviyorum bu aileyi.
degil gecenlerde bjk twitleri rt liyordu. Oglum bu yabanci kuralinda herhangi bir türk takimina gitsin de zengin olalim derdinde. Öyle bir fanteziyi aklinizdan cikarin.

Cagneninde 13 var. Cagneden 5 ay buyuk kariyeri öyle aman aman degil. Cagnenin kariyer buna bakarak daha iyi. Nasil buna cagneden dah yuksek teklif geliyor anlamadim. Belki maasi daha dusuktur
Oyun içi katkı anlamında faydalı bir oyuncu kastım o. Diagne daha golcü, bu daha servisçi ama Diagne sorunlu bir adam maaşını bir yana koyarsak.

Djaniny için 3 normal bir bedel.

Severim karakterini adam gol atiyormu? Atiyor sonrasi beni ilgilendirmez. Isterse zir deli olsun. Bugune kadar cagne bize zorluk da cikarmadi. Git denildi 2 kere gitti, oynadiginda da gollerini atti. Tabi bize uygun profili yok. Ama maasi 1-1.5 civarlarinda olsa kalmasini isterdim sahsen
Iste sen yonetici degilsin. Senin takmadigin unsurlari digerleri onemsiyor.

Bir insanin Fenerbahçe taraftarı olmasını anlıyorum da niye 8jk gibi bir takımı tutar anlamak zor 90lara kadar tarihi olmayan bir kulübü tutmak için gerçekten yanıcı madde koklamak lazım başka neden bulamiyorum

olmuyor işte reis Kaan Ayhan-ozan falan olma ihtimali olsa niye alınmasın
Ben başımızdakilere güvenmiyorum.Nelssona iyi veya kötüdür demiyorum. Ama bize yerli bir defans lazımken nelsssona 7 milyon verilmesi her zamanki gibi planlamada hata yapıldığını gösterir.
şu durumda defans hattını komple yabancı yapan adamların doğru düşünmesi mümkün değil.Hepsini geçtim bu adamların yerine oynayacak yerli alternatifde yok.

Sezon içerisinde daha çok ardaları,emreleri,babeller, fegleri görürüz.

"Almanya Milli Takımı'nda oynayan ve Alman pasaportu olan Özil, buna karşın doğumla Türk vatandaşı olup, izinle Türk vatandaşlığından çıkanlara ve onların 3.derece alt soylarına verilen Mavi Kart uygulaması sayesinde Türk statüsünde olacak."

bu garipmiş cidden. Bence Adnan Januzaj da yerli statüsünde oynayabilir gibi geliyor ama biz alırsak muhtemelen yokuş yaparlar. Oğulcan olayını gördük.

Önerim, bi anadolu kulübü alıyormuş gibi getirip oyuncuyu yerli statüsüne alalım, sonra 500.000 farkla bonservisini onlardan alalım.
Januzajın böyle bir durumu varsa hiç düşünmeden alınmalıdır.Bir tanede hızlı bir kanat diğer tarafa alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt