Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Çok iyimsersin kardeşim.Benim skor tahminim ve hissiyatım da böyle ya hadi inş öyle olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyimsersin kardeşim.Benim skor tahminim ve hissiyatım da böyle ya hadi inş öyle olur.
O yiyeceğimiz 1 golün zamanı önemli. Aniden yangın çıkabilir3-1 alacağız inşallah maçı rahatım bu sefer

degil gecenlerde bjk twitleri rt liyordu. Oglum bu yabanci kuralinda herhangi bir türk takimina gitsin de zengin olalim derdinde. Öyle bir fanteziyi aklinizdan cikarin.Bu adam da full kasa GS .d.d Seviyorum bu aileyi.
Oyun içi katkı anlamında faydalı bir oyuncu kastım o. Diagne daha golcü, bu daha servisçi ama Diagne sorunlu bir adam maaşını bir yana koyarsak.Cagneninde 13 var. Cagneden 5 ay buyuk kariyeri öyle aman aman degil. Cagnenin kariyer buna bakarak daha iyi. Nasil buna cagneden dah yuksek teklif geliyor anlamadim. Belki maasi daha dusuktur
Trabzonsporlular.Bu adam da full kasa GS .d.d Seviyorum bu aileyi.
Iste sen yonetici degilsin. Senin takmadigin unsurlari digerleri onemsiyor.Severim karakterini adam gol atiyormu? Atiyor sonrasi beni ilgilendirmez. Isterse zir deli olsun. Bugune kadar cagne bize zorluk da cikarmadi. Git denildi 2 kere gitti, oynadiginda da gollerini atti. Tabi bize uygun profili yok. Ama maasi 1-1.5 civarlarinda olsa kalmasini isterdim sahsen
Ben başımızdakilere güvenmiyorum.Nelssona iyi veya kötüdür demiyorum. Ama bize yerli bir defans lazımken nelsssona 7 milyon verilmesi her zamanki gibi planlamada hata yapıldığını gösterir.olmuyor işte reis Kaan Ayhan-ozan falan olma ihtimali olsa niye alınmasın
Kim diyor renktaş?
Januzajın böyle bir durumu varsa hiç düşünmeden alınmalıdır.Bir tanede hızlı bir kanat diğer tarafa alırız."Almanya Milli Takımı'nda oynayan ve Alman pasaportu olan Özil, buna karşın doğumla Türk vatandaşı olup, izinle Türk vatandaşlığından çıkanlara ve onların 3.derece alt soylarına verilen Mavi Kart uygulaması sayesinde Türk statüsünde olacak."
bu garipmiş cidden. Bence Adnan Januzaj da yerli statüsünde oynayabilir gibi geliyor ama biz alırsak muhtemelen yokuş yaparlar. Oğulcan olayını gördük.
Önerim, bi anadolu kulübü alıyormuş gibi getirip oyuncuyu yerli statüsüne alalım, sonra 500.000 farkla bonservisini onlardan alalım.
4. hafta yine maçlar seyircisiz oynanmaya başlar;
Uzun zamandır takip ettiğim ve çoğu dediği doğru çıkan bir arkadaş.
iPhone SE 2020 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kont Adnan nasıl yerli sayılmaz.Yerli sayilmiyor