Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akşam elenirsek(Allah yazdıysa bozsun) tapkiniz ne olur renktaşlar?Fatih hocaya desteğe devam edermisiniz?
Forum fatih hocaya destek vermiyorki psv maçlarından sonra bile gitmesi gerektiğini herkes söyledi burda o kadar eksiğimize ve psvnin çok daha güçlü olmasına ragmen benim düşüncem bizdeki kredisi sonsuzdur efsanemizdir ama st johnstone eleyemiyorsa kendi istifa etmeli gururuna yediremeyip sorunun net cevabını vereyim bugün elenirsek burası yangın yerine döner

Forum fatih hocaya destek vermiyorki psv maçlarından sonra bile gitmesi gerektiğini herkes söyledi burda o kadar eksiğimize ve psvnin çok daha güçlü olmasına ragmen benim düşüncem bizdeki kredisi sonsuzdur efsanemizdir ama st johnstone eleyemiyorsa kendi istifa etmeli gururuna yediremeyip sorunun net cevabını vereyim bugün elenirsek burası yangın yerine döner
Abartmayın be abi. Elenebiliriz ama dünya üzerinde hangi takım sezon öncesi avrupadan elendi diye hocayı kovdu??? Sakin olmakta fayda var.

Abartmayın be abi. Elenebiliriz ama dünya üzerinde hangi takım sezon öncesi avrupadan elendi diye hocayı kovdu??? Sakin olmakta fayda var.
Kovulsun demedim kovulmak hoş olmaz kendi istifa etmeli dedim ayrıca ben psvye elenmesine tepki bile göstermedim tek mesaj atmadım çünkü psv çok güçlü takim ajaxı bile ezdiler geçen biz çok eksiktik ama simdi daha gucluyuz ve rakip çok zayıf bize göre şu eşlesmede elenmenin bahanesi yok bence

Ali Yavuz Kol isimli arkadaşa ne oldu bilgisi olan var mı? Geçen sezon fizik olarak en hazır oyuncumuzdu çok ümitliydik uçup kaçıyordu. Şimdi satılsın diyenleri görüyorum. Şans verilmeden kredisi bitti mi?

Ali Yavuz Kol isimli arkadaşa ne oldu bilgisi olan var mı? Geçen sezon fizik olarak en hazır oyuncumuzdu çok ümitliydik uçup kaçıyordu. Şimdi satılsın diyenleri görüyorum. Şans verilmeden kredisi bitti mi?
Lig sonuncusu denizlide bile formayi kapamadi. Belki kendini gelistirir fakat suan bizim seviyemizde kesinlikle degil
1628769031124.webp

Muriç nasıl peki ben ona çok sıcak bakıyorum. 1,5 a onu almak derdimize derman olmazmı sence?
Muric de iyi adam wonderkid deniyordu ajaxtan çıktığında zaten Hırvat ligi ölçü değil ama Avrupa Ligi'nde izlediğimde de potansiyelini göstermeye başladığını farkettim tek sıkıntı lider bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada ben mahmut berkan keskinin 11 e monte edilebileceğini düşünüyorum çok hızlı seri ve oyun kurabilen daha yetenekli bir bek olduğunu düşünüyorum boey gol attı tamam ama çok düz oyuncu izlenimi verdi umarım ben yanılırım tabi

Lig sonuncusu denizlide bile formayi kapamadi. Belki kendini gelistirir fakat suan bizim seviyemizde kesinlikle degil

Ekli dosyayı görüntüle 134396
Hücumda 4-5. alternatif olacak takıma kiralarsan elbette çocuk kendini gösteremez.

Genç oyuncu güzellemesi yapanlardan değilim ama yanlış takıma kiralandı.

Denizlispor'un hücum tarafı çok kalabalıktı yabancılar vs. O yüzden fazla maça çıkamadı.

Bir de adamlar zaten düşmeye oynuyor genç oynatıp risk alamıyor hocaları.

Ali Tandoğan geldi düşmesi kesinleşince Denizli'nin Ali'ye ancak o zaman uzun dakikalar şans vermeye başladı.

2. ligde rahat bir takıma kiralamak lazımdı bence.

Bu arada ben mahmut berkan keskinin 11 e monte edilebileceğini düşünüyorum çok hızlı seri ve oyun kurabilen daha yetenekli bir bek olduğunu düşünüyorum boey gol attı tamam ama çok düz oyuncu izlenimi verdi umarım ben yanılırım tabi

Takıma yeni geldi ilk maçta hemen sahaya sürüldü,oyuncuları tanıması gerek takım uyumu oluşursa inanıyorum iş yapacağına.şuan normaldir bahsettiklerin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mahmout varken boeyi almamızı anlamadım u19da erenlen birlikte ışık veren 2 topçudan biri idi mahmood

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt