Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.592
- 5.004
- 1.343
Ozan Tufan ı alsak nasıl olur ciddiyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan Tufan ı alsak nasıl olur ciddiyim.
Ucuza vermezler. Gedson olmazsa isterdim. Orta saha 8 numara icin daha iyi yerli topcu yokOzan Tufan ı alsak nasıl olur ciddiyim.
@Ali Kol forumda vakit geçiriyor artık. Futbol onu kesmemiş.Ali Yavuz Kol isimli arkadaşa ne oldu bilgisi olan var mı? Geçen sezon fizik olarak en hazır oyuncumuzdu çok ümitliydik uçup kaçıyordu. Şimdi satılsın diyenleri görüyorum. Şans verilmeden kredisi bitti mi?
Gedson yerine Ozan neden olmasın diye düşünüyorum. Bana göre fenerin en değerli oyuncusu Ozan ama orda neler oluyor anlamak için profesör olmak yetmez zaten .Ucuza vermezler. Gedson olmazsa isterdim. Orta saha 8 numara icin daha iyi yerli topcu yok
Defans Allah a emanet takımda.nelsonun iyi futbolcu oldugunu düsünmekle birlikte keske onu almayıp 2 tane iyi kanat alsalardı diyorum bu takım kanatsız ne yapıcak merak icindeyim .babel tam bir el freni
Yaşli bu arkadas19.05.1980 doğum tarihli @Hayri Cund ile Transfer Nöbeti #11'in açılması konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 134400
Derdimize derman olur. Ama o göbeği eritmesi lazımOzan Tufan ı alsak nasıl olur ciddiyim.
nüfus memuru mu oldun şimdi deYaşli bu arkadas
4x3'den 12'ye bağlanır gibi5er 5er ödeyelim işte
Bu gelirden transfer harcamaları limitine eklenebilecek tutar ise 89.5 milyon₺ (yaklaşık 8.9 milyon Euro)Fbye limite 8 mil euro geldi ama ffp ye sayilmiyor bu galiba. Bakalim nolcak. Rahatladilar ama baya
Makul, bu taksit işi bize iyi yaradı.4x3'den 12'ye bağlanır gibi
Her türlü alırız rahat