Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson Ascencio: "Maaşı sebebiyle Galatasaray'dan gönderilmek istenen Falcao'nun ilk talibi yerel rakipleri Beşiktaş. Falcao'nun Beşiktaş'a gitmesi çok zor. Çünkü Galatasaray'dan Beşiktaş'a gitmek, Real Madrid'ten Atletico Madrid'e gitmek gibi bir şey."

aadam tee ne zamandır kulüpsüz, iyi bir jübileyi hakediyor.
geçen zamanda daha da sığır gibi olmustur
alalım gomis effect yapar kral nakoulma

Hürriyet

Geçen sene 1.2 milyon maaş alan Ghezzal bu sene %150 zam alarak 3 milyon Euro maaş alacak.

Rıdvan Dilmen, TRT ile yıllık 1 M $ karşılığında anlaştı. Dilmen, günde 23.500 ₺ kazanacak.
Ayıp be, TL bile olsa çok.

Dolar ne bilader.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Iste ben bunu diyorum Nelsson hakkinda kimse birsey demez ama PR iyi calisiyor FB‘de

Fenerbahçe'nin "Canavar"ı Min-Jae Kim taraftarı fena coşturdu! Paylaşım üstüne paylaşım yapıyorlar

Evren Turhan: "Medyada Galatasaraylıları istemiyorlar. Nereye gitsem bıraktım. Her tarafı parsellemişler. Galatasaray yönetiminin buna da önlem alması lazım. Siz hiç GS'li spor müdürü gördünüz mü? Şu an varsa söyleyin, yok! Getirmezler hayatta, yorumculara da devamlı mobing."

Yağız Sabuncuoğlu: "Galatasaray sprinter özellikli, hem kanat hem forvet oynayabilen bir isimle anlaşmak üzere. 2-3 isim var ama teyitlemediğim için paylaşmayacağım."

Yalnız bu çok güzel bir şey. Fener'i de tebrik ederim ayrıca sonunda akıllanabilmişler. Beşiktaş inşallah haciz maciz ne varsa gelir de kapanır

Bi de dünyada Beşiktaş ukalalığı kadar irrite eden bi şey yok.
Bala göte şampiyon oldular. Menajer kaktırması 2 adamları tuttu diye kadro mühendisi kesildi adamlar başımıza.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BeIN Sports
Fatih Terim, Muslera'nın cezası sebebiyle forma giyemeyeceği St. Johnstone rövanşında İsmail Çipe'ye görev verecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt