Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.552
- 1.349
- 1.273
Şunu izleyip sinir krizi geçiriyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlatlar top oynamasın mi kardesimArda , sekidika, Babel var ileride ama biz stopere 7 veriyoruz peki.
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Luyindamanın ayağı hiçbir zaman iyi olmadı ki onu etkin kılan hamleleriydi ki şuana kadar oynanan maçlarda luyindama > marcao.Luyindama’nın topu kontrol etmesi kendini toparlayıp pas vermesi 60 saniye alıyor, yanındaki adama pas veremiyor, ayağının altından top kaçırıyor, sakatlık sonrası yavaş da aynı zamanda. Marcao hayranı değilim ama Luyindama çok geride şu anda
Stoper alinabilirde sen hücuma 2 tane kanat almazsan sokarim böyle transfer donemineSu anda acil ihtiyacimiz duran top ve korner kullanabilen bir sag kanat. Stopere eldekiler bile yeter su anda lig icin. Zaten Avrupa'da bir halt yapacak gibi durmuyoruz. Bu stoper ısrarını anlamiyorum.
| Suplentes |
| Svilar, Gilberto, Morato, Grimaldo, Weigl, Gedson, Pizzi, Rafa e Yaremchuk |
Ben de onu diyorum. Once kanata adam alalim. Daha Cagne giderse yedek forvet falan da lazim edecek.Stoper alinabilirde sen hücuma 2 tane kanat almazsan sokarim böyle transfer donemine
Çok uzun pas atıyor kanat ve beklere
FT izin vermeyebilir o zaman pek bir esprisi kalmıyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Danca bilenler baksın böyle bir şey var mı
Top kapma olayı beni düşündürdü 6 oynasa ne olur. Tabi bu nekadar doğru bilemedim. Çok net izleyemedigim için birsey de diyemiyorum. Bilen anlatsın bunu bize
Çok uzun pas atıyor kanat ve beklere
FT izin vermeyebilir o zaman pek bir esprisi kalmıyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dediğin doğru tabi de bizde gelişen yok sorun orda be renkdasSadece bu istatistiklere bakarsak 7 milyon yatırım yapmak gereksiz gibi düşünülebilir ancak unutmamak gerekir ki bu oyuncu henüz 22 yaşında. 7 milyon oyuncunun potansiyeli için verilebilir bence.