- 18 Temmuz 2009
- 82.117
- 239.951
- 5.263
Gonzalo Plata da var, o da olabilir. Sporting'den topçu almak zor ama tabii.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse yönetim bize saplamadan konuya dönelim. Nelsson u aldık herhalde ibo; benim 200 avroyu gönderirsin artık.Iste diyoruz sana. Okadar zıt'ız o dünyaya ustat![]()
Luyi kalır mı sence.Stoper işi kangren oldu, bir şey diyemiyorum. Her yeri etkilemeye başladı.
galasevgisi onaylarsa iş bitmiştir. Onu bekleyelim.
Goztepede Halili plata var adminim o gelirGonzalo Plata da var, o da olabilir. Sporting'den topçu almak zor ama tabii.
Burdan da duyurmuş olayım o zaman, Antep Üniversitesinde okuyan biri varsa PM atsın lütfen. Koca üni hakkında 1 Allah'ın kulu video çekmemiş.Boşver renktas seni bir okula sokalim once
Oynatmayacaksak kalmasının da manası yok bence. Sözleşme uzatmayacaksak zaten gitmeli bir an önce.Luyi kalır mı sence.
Izlemedim ki hic knk. Ben Orta sahayı saglam kurabilirsek eldeki stoperler bizi goturur diyorum.@Melih Sönmez Nelsson için ne diyon
Bu Nelson nasıl oyuncu laneyse yönetim bize saplamadan konuya dönelim. Nelsson u aldık herhalde ibo; benim 200 avroyu gönderirsin artık.
stoperBu Nelson nasıl oyuncu la
Değerli renktaşım Luyindama’nın kesiciliğini hepimiz biliyoruz, hava topu ve kesicilikte ligimizin en iyisi, ama top bizdeyken takımın en büyük zaafı, geçen sene de çoğu lig maçında onun üzerine oynadılar, artık bizim zayıf karnımız haline geldi. Galatasaray’a hizmeti olmuştur, seviyoruz ama bu sistemde devam edeceksek artık zararı dokunuyor.Luyindamanın ayağı hiçbir zaman iyi olmadı ki onu etkin kılan hamleleriydi ki şuana kadar oynanan maçlarda luyindama > marcao.
Kafa toplarını almaya başladı, çalım yediğinde eskisi gibi hatasını telafi ediyor, eskisine nazaran daha hızlı.
Geçen seneki luyindama değil. Daha bilinçli ve soğuk kanlı.
Luyindamanın pas vermesine de gerek yok yanındaki adam dahil olmak üzere önündeki 3'lüyü de sayarsan 4 kişi pası verebilir.
Her topçuda her şeyin olmasını beklememek gerekir. Luyindama hamle topçusudur. Orta sahaya çıkar hava toplarını süpürür, kontra olur oyuncuyu bozar topu çekip alır. Çok hızlı oyuncu olmadığı sürece oyuncu geçirmiyor geçirince de hatasını kapatmaya çabalıyor çalışıyor.
Oyunu kuran oyuncu güya marcao iken sürekli görevden kaçıp luyindamaya oynuyor.
Evet futbol değişiyor stoperlerin ayakları iyi olması gerekir ama senin oynadığın futbol da ona bakarsan 1996-2000 at hakan'a oyunu.
Yanlış adamla yanlış oyun oynarsan elbette hata olacaktır.
Marcao daha ölümcül hatalar yapmasına rağmen en zayıf halkayı bulup linç kültürü oluşması yanlış.
Kafayı kullanıp oyun sistemini değiştirmek zorundayız. Yoksa 3 hafta sonra da bu çocuğa ama kafayla ceza sahası önüne şişiriyor diye linç başlar.
öğretici bir örnekleme için seni tebrik ediyorum hüsnüAbi BSG yazınca da ceza veriyorsunuz şu herife başka ne yazılır ki ( Örnekleme amaçlı yazdım )
Nelsson derken aynı takımdan sağ kanat Daramy nasıl olur yada Daramy+ Nelson beraber gelse.Piyasa üzerine düşündüğümde sağ kanata alabileceğimiz tek topçu Levi Garcia olarak gözüküyor. Başka da kimseyi alamayız, piyasada makul adam yok.