Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne hücümu kardeşim ya yeni kural geldi eğer gol yemezsen 1 gol atmış sayılıyorsun hanene 1 gol yazılıyor. Terim'den iyi mi bileceksiniz. İçimizdeki kuşlar. Adminler el atın ortalık kuş kaynıyor. Resmen bu takımın hücumu nerde diye sorarak ortalığı galeyana getirmeye çalışıyorlar. Arda Turan neyinize yetmiyor nankörler. Vardır hocamın, hocamın bir bildiği.

Muric denen herif iyi sut cekiyor gibi ama akbaba emre kılıç da iyi cekiyordu
Çekerler Umut'cum hala. Git ilerde serbest takıl dersen çekerler.

Ben Mehmet Topuz gibi şutör görmedim son 20 senede, Fenerde bir tane uzaktan golünü hatırlamam. Her yerden asardı Kayseri'de

Ne hücümu kardeşim ya yeni kural geldi eğer gol yemezsen 1 gol atmış sayılıyorsun hanene 1 gol yazılıyor. Terim'den iyi mi bileceksiniz. İçimizdeki kuşlar. Adminler el atın ortalık kuş kaynıyor. Resmen bu takımın hücumu nerde diye sorarak ortalığı galeyana getirmeye çalışıyorlar. Arda Turan neyinize yetmiyor nankörler. Vardır hocamın, hocamın bir bildiği.
yav ztn rövanşta oynayamayacak gelen isimler, ha stoper önce gelmiş ha kanat ne farkeder

Gedson, Halil'de sanki olaylar istediğimiz gibi gelişiyor. İkisi de yeterli şansı bulamıyor özellikle Gedson rotasyonda bile ilk tercih edilenlerden değil, bu işin sonunda ikisi de bize gelecek gibi. Stoper Nelsson oldu sanırım ben kendisini izlediğim maçlarda ciddi anlamda beğenmiştim ama biraz ağır gelmişti bana. Sağ kanata Muriç ismi geçiyor hiç izlemedim videolarda pasları ve şutları çok iyi gibi ama oraya Andrija Zivkoviç yada Ritsu Daon daha iyi olabilir bence. Ama onun dışında çok iyi bir kadro oluyor bunlar olursa yerli 3 kişi Berkan- Kerem- Halil plur.

:red: 🤌

Gedson kendisi de demiştir zaten ben full+full ilk 11 oynayacam arkadaşlar diye, gedson'u ben cepte görüyorum Halil'le beraber

Gedson'da işler komple olumsuz olsa Dieng çoktaaaan antrenmandaydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt